Rólam

“Boldog akarok lenni.” Az utóbbi időben ezt hallottam az ismerőseimtől a legtöbbet. De hogyan lesz valakiből elégedett, boldog ember? A témában kutatok évek óta. Kezdetben csak ragadt rám a tapasztalat, majd tudatosan kezdtem fordulni a kiegyensúlyozott életvezetés felé: tanulmányaimat, tevékenységeimet is e köré építettem.

A bölcsek szerint a boldogság nem egy végcél, hanem maga az út az, amin haladunk az életünk során. Néha rögös, néha ott tartunk, hogy feladjuk az egészet, de mégis mindig van egy jel, egy szó, egy figyelmes gesztus valakitől, egy idegentől is akár, ami képes elfordítani bennünket a reménytelenségből az elégedettség felé.

Ez a honlap azoknak az embereknek kíván segíteni, akiknek igényük van a változásra. Jó szót, bátorítást, gyakorlatsort, szeretetet közvetít, és segít lerövidíteni az időt a homályos útkeresésben.

Házassági tanácsadó, párkapcsolati coach, motivációs tréner vagyok, négy könyv szerzője. A mediátor képzés után elvégeztem a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya kurzusát, hogy még mélyebben és szélesebb körben lássak bele az emberi viselkedés, a szokások és a boldogság összefüggéseibe.

2001 óta élek házasságban, két kislány anyukájaként a kapcsolatok dinamikáját, konfliktusait rendszeresen tapasztalom, viszont a napi rutin tudatosságra emelésével az egymás közötti ellentétek rövid idő alatt rendeződnek.
Eddigi tréningjeimen, előadásaimon olyan emberek fordultak meg, akik életükben – akár önmaguk elfogadásában, akár a párkapcsolatukban – valamilyen módon elakadást éltek meg, és változtatni akartak.

A könyveimben az általam megismert, és kipróbált módszereket gyűjtöttem össze. Jó gondolatokat, módszereket tanultam meg több pozitív gondolkodótól, és a boldogság témáját kutató professzoroktól, pszichológusoktól.*

 

*Louis L. Hay, Dr. Wayne Dyer, dr. Mészáros Ádám, Esther Perel, Csordás Anikó, Emiliana Simon-Thomas, Csíkszentmihályi Mihály, Sonja Lyubomirsky, Barbara Fredrickson, Dacher Keltner, Gary Chapman