Rólam

“Boldog akarok lenni.” Ezt hallom az ügyfeleimtől a legtöbbet. De hogyan lesz valakiből elégedett, boldog ember? Hogyan lehet a házasságokat, párkapcsolatokat kielégítően, jól működtetni? A témában kutatok évek óta, a tanulmányaimat, tevékenységeimet is e köré építettem.

Elvált szülők gyerekeként, és közel húsz éve feleségként, anyaként élve rálátásom és tapasztalatom van abban, hogy milyen sok munka és energia kell ahhoz, hogy megtartsuk, felfrissítsük azt, ami egykoron magától annyira jól működött.

Egyetlen kapcsolat sem működik tökéletesen azért, mert a felek annyira összeillenek, hogy nincsenek nehézségeik. Az én házasságomban is voltak hullámvölgyek, nehezítő élethelyzetek, melyek során mélypontra került a párkapcsolatom. De azt is megtapasztaltuk, hogy miként, milyen szemlélet, módszer által tudjuk a családi közösségünket felemelni, és újra és újra megtalálni azt, ami miatt egykoron egymásba szerettünk, és egymás mellett voksoltunk.

A jó kapcsolatok azért működnek, mert a felek elegendő önismerettel rendelkeznek, ismerik a saját és társuk reakcióit, és elköteleződéssel vannak a társuk és a kapcsolatuk iránt.

Házassági tanácsadó, párkapcsolati tréner vagyok, négy önbizalom-helyreállító és párkapcsolat-javító könyv szerzője. 2010 óta dolgozom kommunikációs területen. 2014-ben elvégeztem a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya kurzusát, hogy még mélyebben és szélesebb körben lássak bele az emberi viselkedés, a szokások és a boldogság összefüggéseibe. Az ott tanult módszereket szívesen és gondosan adom tovább, mert az örömteli élet, kielégítő párkapcsolat mindenki számára elérhető.

Két kamasz lány anyukájaként a szülő-gyerek kapcsolatok dinamikáját, konfliktusait  is megismertem, viszont a napi rutin tudatosságra emelésével az egymás közötti ellentétek rövid idő alatt rendeződnek.  Karitatív tevékenységem során esszénus elveket vallva nyújtok segítséget. 2012 óta az Érték Nőknek Egyesület elnökeként is segítem az érdeklődőket a fenntartható családmodell, a testi-lelki egészség kialakításában, megőrzésében.

Az életükben rendre vágyó, szorongó, önmagukat nem találó, a párkapcsolatukban boldogtalan, a szülőségben elveszett ügyfeleimet tanácsadásaim során segítem, illetve a könyveim mindenki számára azonnal elérhető gyakorlatias segítő elemeket, módszereket mutatnak be.

2014 óta tartok országszerte előadásokat, workshopokat, tréningeket, csoportos foglalkozásokat az alábbi témakörökben:

  • önbizalom-helyreállítás, életöröm, boldogság
  • párkapcsolat-javítás (hűtlenség, eltávolodás, kommunikációs leállás)
  • intimitásnövelő párkapcsolat-javítás gyermekvállalás után,
  • célravezető, pozitív kommunikáció, konfliktuskezelés otthon és munkahelyen,
  • összhangba kerülni a szerepeinkkel az életfeladatunk megtalálásával.