Boldognak lenni könyv

Átmenetileg árukészlet hiánya miatt nem rendelhető!!!

Ez a könyv segíteni fog Neked, hogy megéld, amit eltervezel magadnak. Az élet minden területén.

Te is azzal küzdesz, hogy:

 • keveset mosolyogsz
 • sokat veszekszel a pároddal
 • elégedetlen vagy az életeddel
 • biztonságos, jól működő párkapcsolatra vágysz
 • rosszul kezeled a konfliktusaidat
 • harag vagy bűntudat nyomaszt
 • keresed a céljaidat
 • nem tudod, hogy merre indulj a boldog élet felé?

Ebben az esetben jó helyen jársz, jó hírünk van számodra: a Boldognak lenni kézikönyvben mindennap használható gyakorlatokat és összefüggéseket megmutató magyarázatokat találsz. Ha beépíted a mindennapjaidba, élhetőbb, kiszámíthatóbb, egészségesebb jövőt teremtesz magadnak.

Ha most rendelsz tőlünk, nem csak egy könyvet kapsz, hanem számos egyéb grátisz is a tiéd lesz:

 1. motivációs könyvjelző
 2. mosolykártyák

 
karacsonyiboldognaklenniMit találsz a könyvben?

 • segítséget a pontos és elérhető célok kitűzéséhez
 • önbizalom növelő gyakorlatokat
 • segítséget, hogy miért és hogyan találd meg a párodat
 • gyakorlati módszert a párkapcsolat javításához
 • lépésenkénti útmutatót egy megkopott párkapcsolat újraindításához
 • segítséget a megbocsátáshoz (ok-okozat összefüggések, technikák)
 • útmutatót a lelki béke megtalálásához, jó gyakorlatokat, amik százezreknek beváltak


Tartalomjegyzék:

Mindenki jó(l) akar lenni
Halogass még, ha akarsz. Vagy ne.
Vagyok, aki vagyok
Szemléletváltás
Célok
Bakancslista
A hála gyorsítja a folyamatot
Önkorlátozó hiedelmek, avagy programok a fejben
Munkahelyteremtés
Kommunikációs problémák
Beszéljük meg!
Szerető társra vágyok
Elvek a párkapcsolatban
Veszélyes zónák a párkapcsolatban
Bajok a párkapcsolattal
A megkopott párkapcsolat
A kapcsolat újraélesztése
Rajtam múlik

Ki írta a könyvet és miért?

laskai_nelliLaskai Nelli, párkapcsolati coach, motivációs tréner, a Boldognak lenni című gyakorlati könyv, a két férfi között című naplóregény és a 21 napos Életöröm Program szerzője. Szakterülete az egyéni felelősségvállalás erősítése, a pozitív hozzáállás, a belső motiváció előhívása, és a tudatos életmód megvalósításának területe. Magánéletben két gyermek édesanyja. Napi megerősítéseit, boldogság programját a Facebookon ezrek követik és végzik vele együtt minden nap.

A Boldognak lenni című könyv azért született, hogy a benne megírt, a szerzőnek és még sok százezer embernek bevált, a természet törvényeire, a pozitív hozzáállás alapjaira épülő módszerekkel mások élete is elégedett és boldog legyen.

egyutt

Vélemények a könyvről:

 

“Kedves Nelli!

Köszönöm a könyvet. Nagy segítség volt a nehéz időszakban. Többször elolvastam a rám vonatkozó részeket, és lassan összeállt a kép. Köszönöm.

Garami Edit”

“Kedves Nelli!

A könyv kapcsán írok neked. A férjemmel féléve nem találjuk a hangot. A könyvvel és a 21 napos pároknak szóló programod segítségével elkezdtünk beszélgetni. Nem tudom, hogy tartós lesz-e, de legalább valami elkezdődött. Köszönöm, hogy a tanácsaiddal nem bántasz és nem okozol lelkifurdalást, mert abból kaptam a barátoktól eleget, hanem reményt adsz.

Manó44”

anitalevele

“Egy önsegítő könyv, ami mindenki polcára illik.”

“Kedves, Nelli!

Amikor megkaptam a könyvedet ajándékba a férjemtől, akkor alig vártam, hogy a csodás borító alá benézzek! Imádtam, hogy dedikáltad, és amit odaírtál, így ismeretlenül is, pont a jelenlegi helyzetem tükröződött vissza róla, ami hihetetlen! Könnyes lett a szemem a soroktól, és nagyon-nagyon megindítottak a szavaid. Hálás vagyok, hogy a soraidat olvasva megtalálhatom amit keresek!! Nekem hasznos az útmutatód, és szerintem másnak is rá kell találnia a könyvedre. További sikereket kívánva. Móni”

“Nem mindig sikerül szem előtt tartani a célomat. Olyankor újra előveszem ezt a könyvet.”

“Könnyebben oldom a konfliktusokat, jobban megértem, hogy mit akar a másik.”

“A könyvet meg is kaptam a pici kártyákkal, dedikáltan. Jó érzés volt kézbe venni egy ilyen névre szóló, kedves üzenettel. Hálásan köszönöm! *:) happy.”

“Én már hatvan vagyok, de még én is találtam benne olyat, amit érdemes megszívlelnem.”

“Kedves Boldognaklenni!

Számomra nagyon nagy felfedezèst jelentett ez az èrzelmi utazás. Èn már nem vagyok fiatal, ès nagyon sok negatív impulzus èrt èletem során.
Ès nagyon sok negatív visszacsatolást adtam èn is a törtènèsekre. Jó ideje úgy èreztem, jól csinálom a dolgaimat, hiszen idősebb s tán bölcsebb lettem, azonban a Boldognak lenni könyv ès ez a 21 nap mègis felfedte azokat a titkokat,amivel jobbá, szebbè tehetem az èletemet, nem csak a magam hasznára.

Számomra legfontosabb megtapasztás volt ès nagyon hálás vagyok azèrt, hogy a könyv ès a program nem a hibáimat tartotta tükörbe, hanem engedte láttatni a másik- mások cselekedeteinek meglátását szereteten alapulò üzemmódban. Sok okos ès hasznos gondolatot ültettem át az èletembe ezekből, s remèlem folyamatosan látom is majd mások szemèben ès èrzelmi reakcióiban ugyanazt a pozitív visszajelzèst, mint amit èn szeretnèk közvetíteni.

Sokat segített abban, hogy a velem szemben tanúsított cselekedeteket, vagy hiányzó cselekedeteket ne szemèlyes megközelítèsből, hanem a másik megèrtèsèből próbáljam nèzni, s èszrevegyem a benne rejlő üzeneteket. A verbális kèrèsek ès nem utalások- tekintetèben mèg van mit gyakorolnom, azonban èvtizedes berögződèsek ès “öröksègek” legyőzèsèhez idő kell.
Köszönöm szèpen, hogy rèszese lehettem ezek megtapasztalásának.

Meleg szívvel ajánlom a könyvet ès a programot az idősebb korosztálynak is, hiszen segít meglèvő èletidőnk örömmel telibb eltöltèsèhez.

További sok sikert kívánok Önnek, hogy mèg több hasznos gondolattal tudja támogatni jelen èletünk mindennapjait. ”

Igen, megrendelem a Boldognak lenni című könyvet!
 • Ez egy kézikönyv. Elfér egy táskában, így bármikor felütheted, ha motivációra, útmutatásra vágysz. Segítség a célkitűzéshez, a megvalósításhoz, önbizalom erősítéséhez, a jól működő párkapcsolat kialakításához. A könyv ára az ajándék motivációs könyvjelzővel és a mosoly kártyákkal itt rendelve csak 2990 Ft + postaköltség!
  0
 • Név*Teljes név
  1
 • Cím*Ide postázzuk a könyvet
  2
 • E-mail*Ide küldjük a visszaigazolást
  3
 • E-mail*erősítse meg az e-mail címét
  4
 • Könyv darabszáma*
  5
 • Számlázási név*
  6
 • Számlázási cím*
  7
 • Szállítási mód*
  Postai úton (előre utalással, vagy banki befizetéssel)
  Személyes átvétel (Szeged, Hódmezővásárhely)
  8
 • Telefonszám*Személyes átvételnél , kérjük adja meg telefonszámát.
  9
 • Honnan hallott a könyvről?*válasszon egyet
  Facebook
  Ismerősöm ajánlotta
  index.hu
  blog.hu
  hírlevél
  egyéb
  10
 • Dedikálás*(név)
  11
 • TUDNIVALÓK Szállítási díj: Egy db könyv esetében: 710 Ft. Kettő db könyv esetében: 955 Ft. Háromnál több könyv esetében: 1310 Ft. Szegeden és Hódmezővásárhelyen az átvétel ingyenes. A könyv árát a megrendelést követően, a további információkat tartalmazó visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámra kell átutalni. Szállítás (a posta szabályzata szerint): 2 - 3 munkanap. Ha nincs raktáron, akkor 4-5 munkanap.
  12
 • A rendeléssel az
  elfogadom. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVII. törvény 5. és 6.§-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállakozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
  13
 • 14