Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

Rövid leszek, mert állítólag az emberek ma már nem szeretnek olvasni. A feleségek (élettársak) panaszaiból, hiányérzeteiből összeállítottam egy segítséget azoknak a pasiknak, akiknek kb. fogalmuk sincs hogy mier vágyik a nő, hogyan kell bókolni vagy kedves gesztusokat adni a társuk felé.

Mire vágyik a nő a kapcsolatban?

✅1️, Nézz a szemébe. Vedd fel a szemkontaktust, ha beszélgettek.

✅2️, Mosolyogj rá gyakran. Pont, mint a kapcsolat kezdetén, amikor örültél, hogy megláttad.

✅3, Dicsérd meg. Ha ízlett, amit főzött, ha rendet rakott, ha kedves veled, ha viszi a hátán a gyerekek nevelését, ha érdeklődik az édesanyádról, ha emlékeztet egy jeles időpontra stb.

✅4, Légy érdeklődő. Milyen volt a napja (legjobb-legrosszabb pillanat), mik a tervei, céljai, félelmei… Pont, mint a kapcsolat kezdetén, amikor meg akartad ismerni (hidd el, sosem ismerhetjük a társunkat eléggé…)

✅5, Oszd meg a gondolataidat. Meséld el, hogy milyen napod volt, mik a terveid, milyen érdekes cikkeket olvastál, hogy szívattátok egymást a haverokkal, hogy áll a foci csapat a tabellán stb.

✅6, Simítsd meg. Ne markold. Ne paskold. Simogasd. Akkor is, ha nincs lehetőség szexbe fordítani a dolgot. A simogatás a szeretet kifejezése és nem az előjátékot jelenti.

✅7, Mondd el neki gyakran, hogy miért szeretsz vele lenni, és mit szeretsz benne. Mondd el azt is, hogy mire van igényed a kapcsolatban.

✅8, Légy felnőtt férfi. Minden, amit anyukádtól kaptál, és gyerekként megszoktál, az a gyerekkorra jellemző. Minden, amit anyukád tett érted (mosás, főzés, vasalás, pakolás, bevásárlás, előzékenység, gondoskodás, előre gondolkodás…) az a felnőtt élet működtetése. (Jó esetben)

✅9, Fejleszd magad. Olvass inspiráló könyveket, önfejlesztésre alkalmas cikkeket. Hidd el, mindenkin van mit fejleszteni és ez nem a gyengeség jele. Sőt!

✅10. Ne vedd természetesnek, hogy a párod veled van. Az az ő MAI döntése, hogy téged választott.

📩UI: Mielőtt megköveznétek, jelzem, hogy hamarosan jön a „Tippek feleségeknek” bejegyzés is. Nyugodtan küldd tovább ezt a posztot a pasidnak, hátha épp egy ilyen segítséget keresett.

Ha szeretnéd jobbá tenni a párkapcsolatodat, vagy szeretnéd, hogy jobban érezd magad a bőrödben, olvasd el ITT a tanácsadás részleteit és, ha úgy gondolod, itt az idő, hogy boldogabb legyél, akkor jelentkezz be.

Ajánlott cikkek