Rövid leszek, mert állítólag az emberek ma már nem szeretnek olvasni. A feleségek (élettársak) panaszaiból, hiányérzeteiből összeállítottam egy segítséget azoknak a pasiknak, akiknek kb. fogalmuk sincs hogy mier vágyik a nő, hogyan kell bókolni vagy kedves gesztusokat adni a társuk felé.

Mire vágyik a nő a kapcsolatban?

✅1️, Nézz a szemébe. Vedd fel a szemkontaktust, ha beszélgettek.

✅2️, Mosolyogj rá gyakran. Pont, mint a kapcsolat kezdetén, amikor örültél, hogy megláttad.

✅3, Dicsérd meg. Ha ízlett, amit főzött, ha rendet rakott, ha kedves veled, ha viszi a hátán a gyerekek nevelését, ha érdeklődik az édesanyádról, ha emlékeztet egy jeles időpontra stb.

✅4, Légy érdeklődő. Milyen volt a napja (legjobb-legrosszabb pillanat), mik a tervei, céljai, félelmei… Pont, mint a kapcsolat kezdetén, amikor meg akartad ismerni (hidd el, sosem ismerhetjük a társunkat eléggé…)

✅5, Oszd meg a gondolataidat. Meséld el, hogy milyen napod volt, mik a terveid, milyen érdekes cikkeket olvastál, hogy szívattátok egymást a haverokkal, hogy áll a foci csapat a tabellán stb.

✅6, Simítsd meg. Ne markold. Ne paskold. Simogasd. Akkor is, ha nincs lehetőség szexbe fordítani a dolgot. A simogatás a szeretet kifejezése és nem az előjátékot jelenti.

✅7, Mondd el neki gyakran, hogy miért szeretsz vele lenni, és mit szeretsz benne. Mondd el azt is, hogy mire van igényed a kapcsolatban.

✅8, Légy felnőtt férfi. Minden, amit anyukádtól kaptál, és gyerekként megszoktál, az a gyerekkorra jellemző. Minden, amit anyukád tett érted (mosás, főzés, vasalás, pakolás, bevásárlás, előzékenység, gondoskodás, előre gondolkodás…) az a felnőtt élet működtetése. (Jó esetben)

✅9, Fejleszd magad. Olvass inspiráló könyveket, önfejlesztésre alkalmas cikkeket. Hidd el, mindenkin van mit fejleszteni és ez nem a gyengeség jele. Sőt!

✅10. Ne vedd természetesnek, hogy a párod veled van. Az az ő MAI döntése, hogy téged választott.

📩UI: Mielőtt megköveznétek, jelzem, hogy hamarosan jön a „Tippek feleségeknek” bejegyzés is. Nyugodtan küldd tovább ezt a posztot a pasidnak, hátha épp egy ilyen segítséget keresett.

Ha szeretnéd jobbá tenni a párkapcsolatodat, vagy szeretnéd, hogy jobban érezd magad a bőrödben, olvasd el ITT a tanácsadás részleteit és, ha úgy gondolod, itt az idő, hogy boldogabb legyél, akkor jelentkezz be.

Szeretném bemutatni az új könyvemet. Az Újra igen! olyan technikákat, gyakorlatokat tartalmaz, ami segíteni tud abban, hogy jobban kezeld a stresszt, el tudj lazulni, megértsd a párkapcsolati működésedet, miért és hogyan választasz partnert magadnak. Megoldásokat mutat be egyes párkapcsolati problémákra, és segít felismerni a bántalmazó kapcsolatot. A feladatlapok segítségével fel tudod mérni, hogy milyen kötődési stílusod van, hogy áll most a párkapcsolatod és a 10 héten át végezhető közeledést segítő programmal javíthatod, erősítheted a kötődést közted és a párod között. Kattints a képre, és nézd meg, mit találsz a könyvben!

Hallgasd meg a podcast adásokat is!