A karácsonyi készülődés bennünket is elért, ezért most leginkább arra koncentrálok, hogy az Olvasóim számára minél hasznosabb segítséget nyújthassak azért, hogy jól, azaz szeretetben, békében és elégedettségben teljenek az év utolsó hetei, és megújult erővel, új szokásokkal kezdhessék meg az új évet.

De nem csak az ünnepi időszakot segítő cikkekkel fogok jelentkezni, hanem nyitásként egy óriási meglepetésként egész novemberben 15 % kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Boldognak Lenni Könyvek.

Fontosnak tartom, hogy sokat olvassunk, hiszen, ha valamit elég sokszor elolvasunk, akkor be fog épülni a tudatunkba. És ez a beépülés fog bennünket abban segíteni, hogy az eddigi programjainkat felülírjuk, és végre ne csak sodródjunk az életkörülményeink által, hanem mi legyünk azok, akik irányítókká válnak a saját életükben.

Természetes, hogy attól, mert elolvastunk egy önfejlesztő könyvet, még nem tudjuk azonnal alkalmazni a gyakorlatokat, éppen ezért, ha fent van a könyv a polcunkon, elég csak arra emlékezni, hogy erről már olvastunk, és csak fel kell ütni, megkeresni a problémánkra passzoló fejezetet, és máris sikerül az egyensúly felé mozdulnunk az összeomlás helyett.

Ha úgy érzed, Neked nincs miben változnod, minden problémát jól kezelsz, nincs sérelmed, nincs neheztelésed mások irányába, és nem kellenek a stresszoldó, konfliktuskezelő, párkapcsolatjavító és önbizalomerősítő gyakorlatokat, akkor nyugodtan ajándékozd karácsonyra valaki olyannak a könyvet, akiről úgy gondolod, hogy kell egy kis bátorítás ahhoz, hogy tovább tudjon lépni a megrekedéséből, hogy meglássa a nehézségeit okozó okokat, és szerezzen tudást arról, ami valóban őt fogja segíteni, hogy könnyedebben, boldogabban élhessen.

Biztosan örülni fog, hogy gondoltál rá, és ilyen támogató barátja van, mint Te.

Melyik könyv miben segít?

A könyvekben az alábbi témaköröket dolgoztam fel:

  • önbizalom
  • munkavállalás
  • párkapcsolat
  • önmegvalósítás
  • boldogság
  • életmódváltás

Boldognak lenni című életmódkönyv azért született meg, hogy új gondolatokat kínáljon azoknak az útkeresőknek, akik nem találják a helyüket a világban, akiknek konfliktusaik vannak, de szeretnének tiszta viszonyokat maguk körül, és magukban. A kézikönyv kommunikációs technikákat foglal magában, segít az eltérő nézőpontok megértésében, elfogadásában. Párkapcsolati útmutató, kommunikációs gyakorlatok, céltervezés, önbizalom. Miért nem érti egymást egy pár a mindennapokban, mit tehetnek megcsalás esetén? A könyvből kiderül.

Az Összhangban lenni című életmódkönyv megalkotásakor a belső béke elérése, az életcél megtalálása volt középpontban. A könyv arra hivatott segíteni, hogy az olvasó megismerje önmagát, rátaláljon az életcéljára, javítani tudjon a párkapcsolatán. Motivációt nyújt az induláshoz, tervezéshez, megvalósításhoz. Történetek és gyakorlatok segítik az olvasót, hogy megtalálja a belső békét, összhangba kerüljön az életével, az életcéljával, a vágyaival. Egyaránt képes legyen megélnie a szülőséget, a partnerséget úgy, hogy önmagát se hanyagolja el. Feladatlapok a boldogság-szint növeléséhez, és a párkapcsolat-javításához. Mindfulness gyakorlatok.

Egy angyal hangját hallottam: Egy regény, ami egy fiatal nő életén keresztül segít meglátni az ok-okozati összefüggéseket, a szeretet erejét, és válaszol olyan kérdésekre, hogy miért élünk, mi az, amivel teljessé tehetjük az életünket. Ez egy olyan varázslatos könyv, melyet a mindennapokban bárhol felütünk, egy üzenetet találunk számunkra, ami alapján meg fogjuk találni a saját megoldásunkat.

Építed vagy rombolsz? : 3 lépéses módszert kínál az azonnali változás beindításáért. Történeteken keresztül mutatja be, hogy milyen okok vezetnek a kapcsolat megromlásához, az önbizalom csökkenéséhez, és milyen trükkök vannak ahhoz, hogy lecseréljük a szokásainkat, átírjuk a programjainkat, és újra élettel telinek érezzük magunkat. Olyan, mint egy frissen facsart gyümölcslé – energiát ad a hétköznapokhoz.

Ha a képre kattintasz, az összes könyvet megtalálod, és részletesebben olvashatsz róluk.

 

Jó olvasást, és örömteli változást kívánok!