Szeretnél egy kicsit közelebb kerülni az igazi önmagadhoz? Látni, hogy hol, és miben kellene változnod? Szeretnél újult erővel nekivágni a 2018-nak, hogy az valóban a TE éved legyen?

Hiszem, hogy szinte minden megvalósítható, amire vágyunk, élhetünk boldog kapcsolatban, lehet jó viszony a gyerekeinkkel, szüleinkkel, szerethetjük, értékelhetjük önmagunkat, és ezzel így már szárnyalhatunk is! Nincs olyan, hogy valaki nem tudja magát motiválni, inkább az a kérdés, hogy megtalálta-e azt a várható eredményt, amit el akar érni, és ismeri-e magát annyira, hogy felismerve az automatikus programjait, át is tudja írni azokat. (Az Építed vagy rombolsz? című könyvemben több útmutatót, gyakorlatot, a Boldognak Lenni című könyvemben pedig a helyes kommunikáció, konfliktuskezelés, párkapcsolatot működtető technikákat találsz.)

Szerintem ez a karácsony körüli időszak kiváló erre az évrendezésre és jövőtervezésre, hiszen ilyenkor más érzelmek, energiák mozognak bennünk. Eljön a remény, a csend, így tisztán tekintve magunkra, elültethetjük a tudatunkban, hogy 2018 a legjobb évünk lesz. De legalább is az lehet, ha teszünk érte!

A letölthető tervezővel abban leszek a segítségedre, hogy tisztán lásd, mi történt veled idén, mi volt a jó vonal, és mi a hiányosság, amin változtatni szeretnél. Ha kitöltöd ezt a kis feladatlapot, eljön az igazság pillanata. Mármint, ha őszintén válaszolsz a kérdésekre.

Témakörök:

  • 2017-es eredmények, hiányosságok, bizonytalanságok
  • Erősségek, melyre építhetsz
  • 2018-as célok feltérképezése (kérdések) az élet minden területén (párkapcsolat, pénz, karrier, fejlődés…)
  • Céltervező tábla
  • Motiváló oldal

 

Miután kitöltötted a feladatlapot, érdemes legalább hetente átnézni, de ha tudatosabban akarsz élni, akkor esetleg minden reggel átfutni a reggeli kávéd mellett, hogy lásd, milyen döntéseket kell meghoznod, miben kell erősítened magad, így emlékezteted magad arra, hogy miért érdemes ma felkelned, megmozdulnod, döntened és cselekedned, még ha nehezedre is esik néha. A motiváló oldallal pedig megerősítheted magad, ha úgy érzed, támogatásra van szükséged!

Technikai tipp:

Talán több helyed lesz jegyzetelni, ha egy füzetbe írod a válaszaidat, de természetesen ki is nyomtathatod a tervezőfüzetedet, és írhatsz a kipontozott vonalra is!

 

Örülök, hogy Te is csatlakozol azokhoz, akik hisznek a változásban, önmagukban, és a boldog, kiteljesedett életben!

Minden érted történik!

Kérem az ingyenes tervezőfüzetet!

 

 

Hallgasd meg a podcast adásokat is!