Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

Az első megszólítás, az első találkozás izgalmas, és szeretne mindenki jó benyomást kelteni a másikban. Azonban sokak számára ez egy nehéz feladat, tele vannak kétségekkel, hogy mit és hogyan kellene tenniük. Egy bizonyos kor felett már rendelkezünk párkapcsolati mintával, sérüléssel, így elég óvatosan merészkedünk vissza erre a pályára.

Miről beszélj egy első randin?

1, Érdeklődj őszintén, beszélj érdekes témákról.

A legjobb, ha őszintén érdeklődtök egymás iránt, ha valóban szeretnétek megismerni a másik életszemléletét. Tegyél fel érdekes kérdéseket ahelyett, hogy csak magadról, a szörnyű ex-kapcsolatodról mesélnél. Például: Melyik ismert emberrel beszélgetne szívesen és miről? Ha nem számítana a pénz, milyen vállalkozást vagy jótékonysági ügyet vinne? Melyik a legszebb vagy legizgalmasabb élménye?

2, Légy őszinte!

Ha izgulsz, mondd el őszintén, hogy most egy kicsit izgatott vagy, ezzel oldódni fog a feszültség benned, a másik fél pedig segíteni tud, hogy könnyedebb legyen a légkör. Ha nem szeretnél tartós kapcsolatot, az minél hamarabb derüljön ki a másik fél számára.

3, Légy türelmes!

Ne az első randin akard minden hiányodat betölteni. Hagyd szóhoz jutni a másik felet, ne sürgesd a testi érintést, sem azt, hogy mindent elmondjon magáról, vagy az exeiről.

A nőklienseim panaszai alapján egyes férfiak hajlamosak az első randin “üres csajozós dumával” felhívni magukra a figyelmet, vagy gyerekes vicceskedéssel oldják a feszültségüket. A társkeresésben aktív férfi klienseimtől pedig azt hallom gyakran, hogy a nők nem őszinték a kezdetekkor és félrevezeti őket a nő viselkedése. Például nem mondják meg a randi helyszín lebeszélésekor, hogy nem szeretik azt az éttermet, vagy nem is szeretnek színházba járni, esetleg azt titkolják, hogy milyen kapcsolatra is vágynak. Őszinte indok helyett csak lemondják a következő alkalmat arra hivatkozva, hogy nem állnak még készen az új társ megtalálására, azonban továbbra is fent vannak a randi alkalmazásokon.

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társat, a tökéletest pedig lehetetlen. A párkapcsolatokat formálni, működtetni kell, sajnos nincs olyan párkapcsolat, amelyikben annyira tökéletes a két fél, hogy semmin nem kell változtatniuk a közös, fenntartható kapcsolatuk érdekében.

Kattints a képre a részletekért! 🙂

Ajánlott cikkek