Barion Pixel
Boldognak lenni

Rólam

“Boldog akarok lenni.” Ezt hallom az ügyfeleimtől a legtöbbet. De hogyan lesz valakiből elégedett, boldog ember? Hogyan lehet a házasságokat, párkapcsolatokat kielégítően, jól működtetni? A témában kutatok évek óta, a tanulmányaimat, tevékenységeimet is e köré építettem.

Mitől működnek a kapcsolatok?

Elvált szülők gyerekeként, és több, mint húsz éve feleségként, két gyermek édesanyjaként rálátásom és tapasztalatom van abban, hogy milyen sok munka és energia kell ahhoz, hogy megtartsuk, felfrissítsük azt, ami egykoron magától annyira jól működött. A jó kapcsolatok azért működnek, mert a felek elegendő önismerettel rendelkeznek, ismerik a saját és társuk reakcióit, és elköteleződéssel vannak a társuk és a kapcsolatuk iránt.

Tanácsadás, könyvek, online tanfolyam

Házassági tanácsadó, életöröm tréner vagyok, több párkapcsolati és önbizalmat támogató könyv és online tanfolyam szerzője. 2010 óta dolgozom kommunikációs területen. A házassági tanácsadó képzés után, 2014-ben elvégeztem a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya kurzusát is, hogy még mélyebben és szélesebb körben lássak bele az emberi viselkedés, a szokások és a boldogság összefüggéseibe. Az ott tanult módszereket szívesen és gondosan adom tovább, mert az örömteli élet, kielégítő párkapcsolat mindenki számára elérhető.

A tanácsadás felszabadítja a klienst

Budapesten és Szegeden „biztonságos térben” várom tanácsadásra a klienseket, itt tudok Veled, vagy Veletek beszélgetni személyesen, vagy Skype használatával.

Leginkább azokhoz szólnak az írásaim, akik nem érzik szeretve magukat, bűntudatuk van, összezavarodottak, vagy a párkapcsolatukban nem tudnak kiteljesedni, valahol elveszítették önmagukat az évek, évtizedek során.

Ez megmutatkozhat abban is, hogy szeretői viszonyban ragadtak, vagy eltávolodtak a párjuktól, stresszesek, nyúzottak és fásultak, egyre szűkebb az életterük, a baráti körük, a kapcsolatrendszerük, illetve – bár vágynak rá, de – hitetlenül állnak a kiegyensúlyozott, boldog élet elérése előtt, és arra várnak, hogy valaki kézen fogja őket, és egy darabig együtt haladhassanak, amíg lendületre kapnak.

A média

Többek között ahol találkozhattak velem:
TV2 Babavilág, Elle magazin, Ridikül, Presztizs Stlye, Meglepetés, Nők Lapja Szépség, Fix Tv, Index.hu…

A Facebookon reggelente megjelenő életöröm programot is azért hívtam életre és működtetem, hogy már reggel legyen valami plusz, valami más, valami pozitív, ami jobb hangulatba tud emelni bennünket. A könyveim mindenki számára azonnal elérhető gyakorlatias segítő elemeket, módszereket mutatnak be. 2014 óta tartok előadásokat, workshopokat, tréningeket, csoportos foglalkozásokat.

Az Érték Nőknek Egyesület elnökeként számos rendezvényt, nőket, családokat segítő előadásokat, önkéntes segítő akciókat szerveztem. Nő vagyok, feleség, kamaszokat nevelő anyuka, aki hiszi és tudja, hogy a könnyed, örömteli mindennapok megélhetőek bárki számára, és sok minden lehetséges, ha megtaláljuk és alkalmazzuk az életünkhöz legjobban passzoló módszereket, gyakorlatokat. 

Ha kérdésed van felém, tanácsadásra jelentkeznél, írj nekem: info@boldognaklenni.hu vagy kövesd a Facebook csoportunkat.

Örülök, hogy találkoztunk, hiszem, hogy Te is képes vagy boldog, elégedett életet élni. 

Bejelentkezés:

    Nem vagyok robot. (Kérjük, pipálja ki a négyzetet az üzenetküldés előtt.)