Boldognak lenni

Rólam

“Boldog akarok lenni.” Ezt hallom az ügyfeleimtől a legtöbbet. De hogyan lesz valakiből elégedett, boldog ember? Hogyan lehet a házasságokat, párkapcsolatokat kielégítően, jól működtetni? A témában kutatok évek óta, a tanulmányaimat, tevékenységeimet is e köré építettem.

 

Elvált szülők gyerekeként, és közel húsz éve feleségként, anyaként élve rálátásom és tapasztalatom van abban, hogy milyen sok munka és energia kell ahhoz, hogy megtartsuk, felfrissítsük azt, ami egykoron magától annyira jól működött.

Egyetlen kapcsolat sem működik tökéletesen azért, mert a felek annyira összeillenek, hogy nincsenek nehézségeik. Az én házasságomban is voltak hullámvölgyek, nehezítő élethelyzetek, melyek során mélypontra került a párkapcsolatom. De azt is megtapasztaltuk, hogy miként, milyen szemlélet, módszer által tudjuk a családi közösségünket felemelni, és újra és újra megtalálni azt, ami miatt egykoron egymásba szerettünk, és egymás mellett voksoltunk. A jó kapcsolatok azért működnek, mert a felek elegendő önismerettel rendelkeznek, ismerik a saját és társuk reakcióit, és elköteleződéssel vannak a társuk és a kapcsolatuk iránt.

Házassági tanácsadó, párkapcsolati tréner vagyok, önbizalom-helyreállító és párkapcsolat-javító könyvek szerzője. 2010 óta dolgozom kommunikációs területen. 2014-ben elvégeztem a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya kurzusát, hogy még mélyebben és szélesebb körben lássak bele az emberi viselkedés, a szokások és a boldogság összefüggéseibe. Az ott tanult módszereket szívesen és gondosan adom tovább, mert az örömteli élet, kielégítő párkapcsolat mindenki számára elérhető.

Budapesten ebben a “biztonságos térben” várom tanácsadásra a klienseket, itt tudok Veled, vagy Veletek beszélgetni személyesen, vagy Skype használatával:

Leginkább azokhoz szólnak az írásaim, akik nem érzik szeretve magukat, bűntudatuk van, összezavarodottak, vagy a párkapcsolatukban nem tudnak kiteljesedni, valahol elveszítették önmagukat az évek, évtizedek során.

Ez megmutatkozhat abban is, hogy szeretői viszonyban ragadtak, vagy eltávolodtak a párjuktól, stresszesek, nyúzottak és fásultak, egyre szűkebb az életterük, a baráti körük, a kapcsolatrendszerük, illetve – bár vágynak rá, de – hitetlenül állnak a kiegyensúlyozott, boldog élet elérése előtt, és arra várnak, hogy valaki kézen fogja őket, és egy darabig együtt haladhassanak, amíg lendületre kapnak.

Többek között ahol találkozhattak velem: TV2 Babavilág, Elle magazin, Ridikül, Presztizs Stlye, Meglepetés, Nők Lapja Szépség, Fix Tv, Index.hu…

A Facebookon reggelente megjelenő életöröm programot is azért hívtam életre és működtetem, hogy már reggel legyen valami plusz, valami más, valami pozitív, ami jobb hangulatba tud emelni bennünket. A könyveim mindenki számára azonnal elérhető gyakorlatias segítő elemeket, módszereket mutatnak be. 2014 óta tartok országszerte előadásokat, workshopokat, tréningeket, csoportos foglalkozásokat.

Megértem a klienseimet, mert én is egy mélypontos korszakomban kerültem közel a pozitív életszemlélethez, a látásmód, nézőpont forgathatóságának gyakorlataihoz, a megbocsátáshoz, az életem megtervezéséhez, és a bátorsághoz, ami segít abban, hogy a sok elméleti tudás mellett a gyakorlatban is tudjam alkalmazni mindazokat. Ez a folyamat hihetetlen változásokat indított be a magánéletemben, és a munkám során egyaránt.

Nő vagyok, feleség, kamaszokat nevelő anyuka, aki hiszi és tudja, hogy a könnyed, örömteli mindennapok megélhetőek bárki számára, és sok minden lehetséges, ha megtaláljuk és alkalmazzuk az életünkhöz legjobban passzoló módszereket, gyakorlatokat. 

És az vagyok, aki örömmel osztja ezeket meg Veled, kedves Olvasó a könyveimen és a cikkeimen keresztül. A Boldognak lenni könyvsorozatban megjelent eddigi életmód könyvek mind fontos szerepet töltenek be a küldetésemben.

A Boldognak lenni könyv megvilágítja a boldog élethez szükséges elméleti, és gyakorlati tudnivalókat. Önbizalom, párkapcsolat, célok, kommunikáció, konfliktuskezelés, egészség.

Az Összhangban lenni könyvem mindfulness, párkapcsolat-javító és életöröm-növelő gyakorlatokat tartalmaz. Általuk jobban megélhetővé válik a jelen, és olyan feladatokat találunk benne, melyek emelik az életörömszintet és felfrissítik, pezsgővé, élettelivé varázsolják a megkopott párkapcsolatot.

Az Egy angyal hangját hallottam című könyvem egy izgalmas regény azoknak, akiket olyan kérdések feszegetnek, miszerint: Hogyan lehet megbékélni a múlttal? Hogyan lehet kitörni az addigi mintákból? Hogy találunk rá az életcélunkra, és mi az a belső hang, az intuíció, ami mindig velünk van, és a számunkra helyes irányba akar terelni bennünket? Akit érdekel, hogyan jut el valaki a dacból az életével egyirányú, könnyed áramlásig.

Az Építed vagy rombolsz? című könyvem azoknak íródott, akik nem mernek nyomot hagyni a világban, keresik az életcéljukat, és olyan azonnal használható gyakorlatokat akarnak megkapni, melyek azonnali változást indítanak be az életükbe. Ez a könyv annyiféle gyakorlatot tartalmaz, hogy biztosan Te is megtalálod benne azt, ami téged képes kimozdítani az elakadásból. Megismerteti az olvasóval a szeretet megélésének formáit, a változásokat beindító gyakorlatokat, a bátorság előhívásának a módszerét, az életünkben felbukkanó jó és a rossz együttes meglétének megnyugtató nézőpontját.  Sorvezetőt ad a békés, tudatos életvezetéshez, módszert kínál a megbocsátásra. Azt mondják, ez a könyv érthető módon, széles választékú gyakorlatokkal segíti az olvasót, hogy megtalálja önmagát és boldog életet élhessen, megtanulja kezelni az élet bármely területén felbukkanó, nehéznek tűnő feladatokat.

Ha kérdésed van felém, tanácsadásra jelentkeznél, írj nekem: info@boldognaklenni.hu vagy kövesd a Facebook csoportunkat.

Örülök, hogy találkoztunk, hiszem, hogy Te is képes vagy boldog, elégedett életet élni. A csoda benned van, csak a módját kell megtalálni, hogy meg is éld azt.