Barion Pixel

Jó helyen jársz, ha szeretnél tenni valamit azért, hogy jobb, kielégítőbb, szeretetteljesebb legyen a kapcsolatod. Ha már régebb óta éltek eltávolodva, és szeretethiányban, akkor természetes, hogy a fásultság, a megszokottá vált magány azt az érzést kelti benned, hogy ez a helyzet már menthetetlen.

Mindaddig megmenthető egy kapcsolat, amíg a felek elkötelezettek egymás iránt, amíg szeretnék, hogy együtt jó legyen. Meglehet, hogy a magány és az érzelmi sivárság azt mondatja veled, hogy fuss el, de ha a lelked mélyén arra vágysz, hogy megmaradjon a párkapcsolatod, csak ne ebben a formában éljétek a mindennapokat, akkor van még mit tenned.

A tanácsadás előnye, hogy személyre szabottan, velem együtt térképezed fel, hogy mi miért nem működik, kinél milyen automatikus program figyelhető meg, megtanuljuk együtt a kommunikációs technikákat, és kapsz egy összképet arról, hogy mi zajlik a kapcsolatodban, mi a probléma gyökere és hogyan lehet azon változtatni. Igen, még az ellaposodott szexuális élet is javítható.

Ha nem állsz még készen arra, hogy tanácsadáson keresztül változtass, akkor jó szívvel ajánlom az online tanfolyamokat. Ezzel a saját ütemedben, a saját telefonodról, laptopodról dolgozhatsz. Több mint száz önfeltáró kérdés, több mint harminc azonnal bevethető gyakorlat vár rád, és az ajándékok, amelyekkel kedveskedek azért, hogy minél jobb munkát végezhetsz önállóan.

Helló, Élet! (5 modul: önbizalom, párkapcsolat, kommunikáció, relaxáció, célkitűzés /önfeltáró kérdések, munkafüzet, segédlapok, hanganyagok, ajándék e-book)

Helló, Párkapcsolat! (csak a párkapcsolati modul, munkafüzettel, hanganyaggal, ajándék Így rázd fel a párkapcsolatodat! e-könyvvel)

Ha mégis inkább velem közösen szeretnél dolgozni, jelentkezz be még ma. (Időpontra várakozási idő 2-7 munkanap.)

    Nem vagyok robot. (Kérjük, pipálja ki a négyzetet az üzenetküldés előtt.)

    Jelentkezem tanácsadásra!