allaskeresestanacsok.jpg“Napjainkban gyakran hallom, hogy az emberek nem tudják, hogy mi is a szívük vágya, mi az álmaik állása, nem hallják a saját belső hangjukat. Rohannak nap, mint nap, szidják a rendszert, a világot, a szomszédot, amiért nekik csak a silány, számukra semmit nem adó, alulfizetett munka jutott.

Vannak megrögzött lottózók, számukra a szerencsejátékon nyert milliók jelentenék a beteljesülést, de akadnak olyanok is, akik az aktuális sikerszakmákból válogatnak nagy vagyon reményében, illetve olyanok, akik szeretnének megdolgozni a pénzükért, de ha lehetne választani, akkor olyan munkát végeznének, ami egyben a hobbijuk is. Így soha életükben nem kell dolgozni.”*

Én nem egy esetben voltam tanúja annak, hogy milyen óriási sikereket érhet el valaki az álláskeresés során. Első lépésként ki kell dolgoznia egy tervet; részletesen, őszintén, céltudatosan. Mit, hol, mennyiért, mit kell megfejlődni, meglépni ahhoz, hogy megkapja álmai állását.

Ha Te is álláskeresésben vagy, és már megvan a Boldognak lenni című könyv, akkor jó szívvel ajánlom, hogy részletesen töltsd ki a benne található kérdéssort. Neked is segíteni fog.

*Részlet a Boldognak lenni című könyvből