Boldognak lenni

Adatvédelem

A honlap üzemeltetője a könyvrendeléskor, tréning feliratkozáskor vagy az e-mailes sorozatok feliratkozásakor megadott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem adja ki. A személyes adatok védelméről szóló jogszabályok szerint kezeli azt.

Olasz Dénes ev, e-mail: info@boldognaklenni.hu

A hírlevélre feliratkozók adatainak kezeléséről bármikor e-mailben teljeskörű tájékoztatást kérhet díjmentesen. Kérésére adatait 20 napon belül töröljük, vagy az általa kért és meghatározott módosításra változtatjuk. 

A feliratkozás önkéntes, a feliratkozott adatai önkéntes megadásával hozzájárul a blogon megjelent tartalmakról történő értesítéshez.  A hírlevélben a Boldognak lenni profiljába tartozó témákról, és a honlap fenntartója által megvalósításra kerülő eseményekről értesül. 

A honlap cookie-kat tárol az olvasói élmény fokozására. Az így begyűjtött adatokat semmilyen a felhasználó számára titkolt célra nem használjuk, remarketinget nem alkalmazunk, kéretlen levelet nem küldünk, és az adatokat azon kívül másra nem használjuk, hogy a megadott e-mail címen a feliratkozót értesítsük az új tartalomról.

A feliratkozottak adatait harmadik fél számára nem adjuk ki. Spamot nem küldünk. A hírlevél célja, hogy az önként feliratkozó segítséget kapjon, és olyan történeteket, módszereket, újdonságokat, lehetőségeket ismerjen meg, melyek segítik, hogy rendet tegyen az életében, és kiegyensúlyozott életet alakítson ki magának.

A fel-, és leiratkozás mindenki számára elérhető, indoklás vagy korlátozás nélkül. A leiratkozást a feliratkozó bármikor elérheti a hírlevélben, vagy kérheti az info@boldognaklenni.hu e-mail címen.

A BLOG ELKÖLTÖZÖTT!

Új, modernebb, izgalmasabb helyre költözött a honlap.

Szeretnél díjmentesen 5 napig gyakorlatokat kapni, amelyekkel javul az önbizalmad, a párkapcsolatod, a kommunikációd, a motivációd és a feltöltődésed? Iratkozz fel és máris küldjük neked.
UI: Ja, és ajándékokkal is meglepünk az új helyünkön! 🙂
Amennyiben szeretnél megoldást találni a problémádra vagy dilemmádra, és érdekelnek a friss, azonnal alkalmazható párkapcsolat-javító, önbizalom-növelő, kommunikációt segítő gyakorlatok, kattints IDE és tarts velünk az új helyen is!