Jó hírünk van!

2018. augusztus 16-tól egy ajándékkal kedveskedünk Neked.
Ha vásárolsz egy e-bookot, mi mellé adjuk azt a másik, általad választott e-könyvet a boldognaklenni.hu kínálatából, amelyiket csak szeretnéd. 

Nem kell mást tenned, miután kiválasztottál két e-bookot, a fizetés oldalon beírnod a kedvezményre jogosító kuponkódot.

Ha elakadsz a rendelés során, ügyfélszolgálatunk segít: info@boldognaklenni.hu. Az e-book epub formátumban van. Ha nincs még alkalmazásod a telefonodon, akkor a díjmentes iBook, vagy Calibre alkalmazás is jó hozzá. 

A kuponkód (ékezetek nélkül kell beírni): ajandekneked

Jó olvasást, boldog mindennapokat kívánunk!

A Boldognak lenni könyvek kínálata (kattints a könyv képére, vagy címére):

ÉPÍTED VAGY ROMBOLSZ?

Segítő gyakorlatok, hogy bátor, magabiztos, céltudatos legyél.

Ez a könyv azoknak szól, akik nem mernek változtatni azokon a dolgokon, amelyeken tudnának.
Pároknak, akik a megcsalás okozta krízisből szeretnének egymáshoz találni.
Szeretőknek, akik nem tudják, hogyan lépjenek ki a viszonyból, vagy válás után új életet szeretnének kezdeni.
Döntésképtelennek hiszik magukat, esetleg szeretnék lecserélni gátló szokásaikat.
Akik magabiztosak szeretnének lenni.
Akik nem tudják, hogyan bocsássanak meg.

 

 

BOLDOGNAK LENNI

Önbizalom, párkapcsolat, egészség, álomállás, célkitűzés

Párkapcsolat-javító, önbizalom-erősítő, kommunikációs technikát javító, pozitív szemléletet segítő módszerek egy könyvben. Ha beépíted a mindennapjaidba, élhetőbb, kiszámíthatóbb, egészségesebb jövőt teremtesz magadnak. Segít megérteni a párkapcsolat működését, az önbizalom növelésének módját, álomállásod elérésének teremtését, segít tervezni, és eljutni a célodhoz.

 

 

 

 

 

ÖSSZHANGBAN LENNI

Az Összhangban lenni című könyv segítő gondolatokkal, feladatlapokkal rálátást ad a párkapcsolatok működésére, felelősségvállalásra buzdít, és arra inspirál, hogy töltsd fel magad életörömmel, mint ahogyan akkor is tetted, amikor boldognak érezted magad. Nem hagy egyedül, gyakorlati elemeivel lépésről – lépésre tehetsz önmagadért, az elégedett párkapcsolatodért.

 

 

 

EGY ANGYAL HANGJÁT HALLOTTAM

A könyv egy fiatal nő utazását dolgozza fel. Karen kísérőként dolgozott, míg férjhez nem ment az egyik gazdag ügyfeléhez. Az életmódja ezek után sem változott meg, ám egy új szerelem elindította őt egy számára addig ismeretlen úton: kizárólagosságra, figyelemre, törődésre és szeretetre vágyott. A történet első fordulópontja egy baleset, mely következtében Karen kómába esik. Életútja immáron egy belső utazásként folytatódik tovább. Elkeseredett állapotából, a halál iránti vágyakozásából egy hang zökkenti ki, amely elvezeti őt egy izgalmas, számára eddig ismeretlen világba.

 

 

KÉT FÉRFI KÖZÖTT

Ez a könyv egy valós történetet dolgoz fel napló formában. Mona, a fiatal, egyedülálló nő szerelmes lesz a nála idősebb, nős Bertoldba. Tudja, hogy ez a kapcsolat hosszú távon nem fenntartható, mégsem tud parancsolni az érzéseinek, mígnem tragédiák sora veszi kezdetét. A sors kínál számára egy új lehetőséget, megismerkedik Péterrel, de már nem egyszerű a döntés. Mona is, mint bárki más, boldog életet szeretne, de nem tudja, hogy ehhez az eszére vagy a szívére hallgasson…

A BLOG ELKÖLTÖZÖTT!

Új, modernebb, izgalmasabb helyre költözött a honlap.

Szeretnél díjmentesen 5 napig gyakorlatokat kapni, amelyekkel javul az önbizalmad, a párkapcsolatod, a kommunikációd, a motivációd és a feltöltődésed? Iratkozz fel és máris küldjük neked.
UI: Ja, és ajándékokkal is meglepünk az új helyünkön! 🙂
Amennyiben szeretnél megoldást találni a problémádra vagy dilemmádra, és érdekelnek a friss, azonnal alkalmazható párkapcsolat-javító, önbizalom-növelő, kommunikációt segítő gyakorlatok, kattints IDE és tarts velünk az új helyen is!