A naptár oldalain minden napra találsz egy ötletet, hogy miként emeld meg az életöröm szintedet. IDE KATTINTVA tudod letölteni!

A legtöbb gyakorlat néhány perces, így nem kell nagyon készülnöd rá. Néhány gyakorlatot most kiemelek, a többit a naptárban találod.

A motivációs videókat, a kedvenc zenédet a tánchoz, a pár perces tornagyakorlatokat érdemes a Youtube-ról kikeresni, hiszen számtalan rövid inspiráló előadást, néhány perces tornagyakorlatokat lehet találni. Még olyat is, amelyet a széken ülve tudsz elvégezni. Például ITT.

A relaxációs légzés (pár perc) során annyi a tennivaló, hogy légzés közben megfigyeled a befelé áramló levegő útját, majd megpróbálod elcsípni a váltópontot, és követed a kifelé áramló levegő útját.

A mindfulness gyakorlat során pedig ítélkezésmentesen megfigyeled, hogy mit érzékelsz az 5 érzékszerved által (látás, hallás, szaglás, tapintás, ízlelés). ITT találsz cikket a gyakorlatról, ha kellene egy kis segítség.

Hála a testem napi munkájáért – ezt te fogalmazd meg kreatívan, az érzéseid szerint. Az én verzióm ez: Hálás vagyok a szívemnek, hogy szüntelenül pumpálja a vért a testemben, hogy élhessek. Hálásan köszönöm a tüdőmnek, hogy a levegővételben segít engem. Hálás vagyok azért, hogy a lábaim visznek engem egész nap... stb.

Szeretetet küldök 5 embernek. – gondolatban állj szemben az általad kiválasztott emberekkel, csukd be a szemed, és képzeld el, ahogyan szeretetet áramoltatsz feléjük. Szeretetet adni nagyszerű érzés.

A nap bármely szakában alkalmazhatod a gyakorlatokat, én például reggel szoktam, hogy jól induljon a nap, hiszen a hála, vagy a szeretet érzése rendkívül fontos az ember életében.

A telefonodon magadnál tartva minden reggel ránézhetsz az aktuális nap feladatára, de természetesen ki is lehet nyomtatni, hogy a szemed előtt legyen a nappalidban, vagy akár a munkahelyeden kitűzve.

Ha bármi kérdésed van, vagy visszajelzést küldenél, írj nekem: info@boldognaklenni.hu

Kívánom, hogy 2020-ban minden olyan vágyad teljesüljön, amelyik előre visz téged a fejlődés, és a boldogság útján. El tudj engedni minden olyan fájdalmas, vagy félelmet keltő gondolatot, ami meggátol, hogy egy új, szép, csodákkal teli éved lehessen.

Minden jót kívánok Neked, szeretettel:

Laskai Nelli
házassági tanácsadó, életöröm tréner

Hallgasd meg a podcast adásokat is!