Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

Ahogy már ebben a cikkben is írtam, ajándékcsomagot kaptam a Wise Tree Naturalstól. Szkeptikus és kíváncsi voltam, hogy valóban mit tudnak ezek a természetes alapanyagot felhasználó készítmények.

Aki nem szeretné hallani, hogy miben tud segítségére lenni a bőrfiatalító szérum, a cikluskrém, vagy a randikrém, akkor ugorjon egy picit, de megéri végigolvasni, mert sok-sok nőtársam szenved olyan tünetektől, melyek a megfelelő természetes alapanyaggal összeállított krémmel, kapszulával kezelhetővé válik.

Kezdem a cég hitvallásával, mert van egy mondata, ami nagyon megfogott engem:

„Célunk a szervezet munkájának támogatása, az öngyógyító folyamatok beindítása. A természet, hatóanyagok, hasznos gyógynövények tárházát kínálja, amely összhangban működik az emberi szervezettel. Csupán a megfelelő komponensek kiválogatásáról kell gondoskodnunk. Képzeld el, hogy egyszerre tehetsz pl. a menstruációs problémáid és a narancsbőröd ellen? Ugye jól hangzik? Nem ígérjük, hogy ezt egyetlen termékkel fogod elérni, mivel az szemfényvesztés lenne, de termék-összeállításaink között biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb megoldást a megfelelő eredmény eléréséhez.”

Ez azért is tetszett, mert a magánéletben is hasonlóan járunk el, ha kiegyensúlyozott életet szeretnénk elérni. Nincs varázspálca, nincs egyetlen megoldás a párkapcsolati problémáinkra, magánéleti gondjainkra, hanem megoldókészlet van, ami különféle módszereket, technikákat tartalmaz, és együtt fog összeállni a megoldás a problémára. Nem elég jól kommunikálnunk azt, amit szeretnénk a párunkkal tudatni, kell, hogy nyitottak legyünk a belátásra, empatikusak a másikkal szemben, és legyünk tisztában az élet ok-okozati törvényszerűségével is.

Nem akarom az olvasásra szánt időt húzni, viszont szeretném leírni a terméktapasztalataimat, hogy mások számára is segítségül szolgálhasson.

Ciklusbarát krém nőknek: A ciklus második felétől kentem a szerből az alkaromra. Nyilván, nem tudhatjuk, hogy mi lett volna, ha nem használom, de azt elmondhatom, hogy enyhébb PMS tüneteim voltak. Nekem már megérte. A krém gyorsan felszívódik, semleges illatú, nem hagy foltot.

Rózsagyökér komplex kapszula: Lehet, hogy ez és a Ciklusbarát krém közösen segített a PMS enyhítésében, a lényeg, hogy valóban elviselhető és kiegyensúlyozott napjaim voltak. A termék összetevők megmagyarázzák, hogy miért.

Bőrfiatalító szérum: Nos, ez egy csepp kényeztetés, de nem is akármilyen! A bőr sima, és selymes tőle. A hyaluronsav krém és az egyéb összetevők felelnek a hatásért, ennek részletezésére sem mennék bele, én, mint felhasználó jelenthetem ki, hogy valóban jót tett az arcbőrömnek.

A Randikrém egy nagyon csajos termék. A csomagolása nagyon tetszik, letisztult, nőies, és sokat ígérő. Az illata nem markáns, nem jellegzetes, ami jó is azoknak, akik nem szeretik az erős krém-illatokat. Illetve a szem körül nem is tartom érdemesnek, hogy erős illatanyagok párologjanak. Aki hajlamos a szeme alatt karikákat létrehozni, annak ezek az összetevők a segítségére lehetnek.

Összevetve a tapasztalataimat azt mondhatom, hogy a kipróbált szerek számos előnyt kínálnak.  A termékeket több csomagba válogatták össze, specifikusan, hogy több oldalról támogassák meg a segítséget igénylő női szervezetet. Szerintem ajándékként is kiváló a szerettünknek.

Ezek külsőleg bevitt, belülről dolgozó megoldások. Ezek mellett ne feledkezzünk meg a mindfulness technikákról, vagy a meditációról sem, ha kiegyensúlyozott életet szeretnénk élni.

MIRE FIGYELJ HA PROGESZTERON KRÉMET VESZEL?

A civilizációs betegségnek is számító ösztrogéndominancia miatt napjainkban már egyre népszerűbbek a természetes progeszteron krémek. Nem csoda, hiszen megannyi kellemetlen és komoly nőgyógyászati állapot (pl. endometriózis, mióma, PCOS, IR, meddőség) melegágya lehet az ösztrongén túlsúly. Mivel a progeszteronpótlást célzó krémek minőségben időnként hagynak kívánnivalót, ezért ez a jegyzet arra mutat rá, hogy tudatos vásárlóként milyen szempontokat érdemes figyelembe venned egy termék megvásárlása előtt!

Mindenképpen olvasd el az összetevők listáját! Ez elkerülhetetlen, ha tudatosan szeretnél dönteni és el szeretnéd kerülni – márpedig valószínű,hogy el szeretnéd -, hogy xenoösztrogénként viselkedő vegyületeket, káros hatású szintetikus anyagokat vagy éppen ösztrogénes hatású komponenseket kenj magadra! Ne dőlj be annak, hogy ki milyen hangzatos dolgot mond a termékéről, hiszen egyedül a te felelősséged, hogy mit választasz és kensz magadra!

 

Tovább olvasom >>

 

Ajánlott cikkek