Ha láttátok az Utódomra ütök című filmet Robert de Niro és Ben Stiller főszereplésével, akkor biztosan nem kerülte el a figyelmedet a szexterapeuta karaktere, akit Barbra Streisand formált meg. Könnyeden, egyszerűen, érthetően beszélt a szexualitás jelentőségéről. Házassági tanácsadóként nagyon örültem, hogy beemelték ezt a szálat, mert tényleg fontos eleme a párkapcsolati elégedettségnek.

Átlagos együttlét időtartama

Nem szeretnélek statisztikával untatni, de a kutatások szerint egy átlagos pár aktusának ideje, átlagosan max. 5 perc, és az előjáték sem sokkal hosszabb. (A nőknek ez igen rossz hír, ennyi idő alatt nehezen készül fel a női nemi szerv a férfi befogadására.)

Ráadásul vannak párok, akik évente kétszer vannak együtt a társukkal, melynek sok esetben frusztráció, idegesség, szeretetlenség, magány az eredménye. Ráadásul sajnos könnyű beleszokni a rossz szexuális élményt adó szextelen kapcsolatba. Mindig fáj a szívem azokért a párokért, akik egyébként jól összeillenek, jó emberek, de valahogy elengedik az erotikus vonalat otthon és inkább szeretői viszonyba fullad a frusztráltságuk.

A hálószoba felfrissítéséért első lépésként valamilyen szexuális segédeszközt szoktak behívni a felek, de nem mindig tudják a számukra megfelelőt kiválasztani, így hamar kudarcba fullad a törekvés. Ez az információs cikkem segíteni fog Nektek, hogy minél testreszabott vágyfokozót tudjatok használni.

Ez a cikk támogatott tartalom, de csak olyan termékről írok, amelyik valóban segítség a nők számára.

1, Orgie Sexy Vibe! vágyfokozó nőknek (és férfiaknak is)

Ez a gél extra bizsergetést ígér, így a használatát nem szabad kutyafuttában kipróbálni, mert olyan felkészülési élményt biztosít, amely egész sokáig kitart. Hosszabbá válik az előjáték ideje, a női szerv rendesen felkészülhet az együttlétre. A gél állaga megfelelő, könnyű használni, és valóban elég egy-két csepp, mert nagyon intenzív. Aki nem használt még hasonló terméket, lehet, hogy az első néhány percben meglepődik, ahogyan a közepesen erős melegség-hűsítő érzések váltják egymást. Talán enyhén égető érzést is tapasztalhatnak, azonban ez is fokozhatja a vágyat, erősebbé teheti a nedvesedést, befogadóbbá válhat a környezet. Azoknak javasolt, akik nem riadnak meg az erősebb bizsergető érzéstől.

2, Durex Intense intim stimuláló gél

Ehhez képest az előző Sexy Vibe! gél egy érzés-cunami. Ez a gél másféle stimulációt ad, inkább lágyabb, selymesebb, mélyebb hatást észlelhetünk. Ahhoz, hogy valóban beindítsa a folyamatokat, időt kell hagyni az előjátékra, mert a selymes, simogató hatású gél érintésre érzékenyebbé varázsolja a területet. A pumpás adagolója segít, hogy a megfelelő helyre jusson csak belőle, így nem kell attól félni, hogy mindent összekentek. Azoknak javaslom, akik enyhébben bizsergető, inkább selymes érzéstámogatásra vágynak.

3, Orgie Orgasm Drops

A harmadik vágyfokozó az Orgasm Drops intim szérum, ami meglepő módon cseppentővel adagolandó. Extra pont járt érte, mert külön izgalmas, ahogy a partner rácseppenti az adott területre. Az illata kellemes, menta illatvilág. Ebből a szérumból is elég egy nagy cseppet bemasszírozni, a hatás jól érzékelhető lesz. A tökéletesen összeállított intim szérum hatására akár kellemesen elhúzódhat az orgazmus ideje is. Azoknak javasolt, akik kedvelik a menta illatot, és szívesen fogadják a szérum hatására kialakult szexvágyat.

Összességében elmondható, hogy mindhárom vágyfokozó teszi a dolgát, és valóban kiszakít a megszokott, szürke együttlétek világából. Javaslom azoknak a pároknak, hölgyeknek, akik végre élvezni szeretnék a szexuális játszóteret. A női vágyfokozók segítenek visszaszokni az együttlétekre, és segítenek elérni az orgazmust azok számára, akiknek ez egyébéként nehézséget okoz.  Újdonságot hoz, felpezsdít és izgalmassá teszi a hálószobai pillanatokat.

A párok szexuális élményét segítő partnerünk a Vágyaim.hu webshop. Ha szétnéznél náluk, IDE kattintva megteheted.

Amiért megéri szétnézni a Vágyaim.hu weboldalon:

  • A weboldal ízléses, a használata egyszerű,
  • a termékek leírása részletes,
  • a kiküldött csomag diszkrét, nem kell félned, hogy a postás megtudja, hogy mit és honnan rendeltél,

És amiért megéri kipróbálnod a vágyfokozó gélek használatát:

  • a hűtlenség kezelése vagy a válás sokkal nehézkesebb, szomorúbb és drágább, mint erősíteni az intimitást közöttetek,
  • és mert jár Neked is a jó szex.

Hallgasd meg a podcast adásokat is!