Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

November 19-én, a III. Womanity Fesztivál előrendezvényén az önismereté és személyiségfejlesztésé a főszerep, a nap kiemelt előadója Marisa Peer lesz. Nagy-Britannia legnépszerűbb motivációs előadójának ügyféllistáján a brit királyi család, olimpikonok és számos nemzetközi sztár is szerepel.

fesztival_fb.jpg

Persze, a női és családi érdeklődésre számot tartó kiállítók minden területről képviseltetik magukat a fesztiválon, emellett a színpadi előadások, tréningek, kerekasztal-beszélgetések mindig egy fontos témakört igyekeznek alaposan körbejárni.

A harmadik fesztivált 2017. március 4-én rendezik a Várkert Bazárban, előtte viszont egy EXTRA felvezető rendezvény nyílik meg 2016. 11. 19-én.

Az előadók között lesz többek között Tonk Emil, akit a világ egyik legjobb előadójának választottak, S.Tóth Márta, nemzetközileg elismert NLP tréner, Bogdán Richárd a kiemelkedően magas intelligenciájú emberek klubjának elnöke és további elismert szakemberek a személyiségfejlesztés különböző területeiről.

A Womanity Fesztiválok jellegzetesen értékes és különleges welcome-csomagjainak már az előrendezvényen is örülhetnek a résztvevők, ezúttal a belépő tartalmazza a korlátlan Finger Food ételfogyasztást, egy önismereti könyvet 3990 Ft értékben Lisa Nichols-tól, belépőjegyet a III. Womanity Fesztiválra (2017. 03. 04.) valamint a kiállítók ajándékait, szolgáltatásait.

Tanulj a brit királyi család pszichoterapeutájától!

marisa_peer.jpg

A novemberi előrendezvény kiemelt tréningjei között az NLP, coaching, üzleti kommunikáció, önképzés, önismeret és még számos téma megjelenik. Az előadók mind profi, a szakmájuk élén járó szakemberek, köztük a CorLeonis kiadó közreműködésével Marisa Peer, Nagy-Britannia legnépszerűbb motivációs előadója, aki exkluzív élő bejelentkezéssel tart tréninget az eseményen.

Teljes program, részletek: www.womanityfesztival.hu

Ajánlott cikkek