Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

Vannak ügyfeleim, akik számára nehezen megy az életmódváltás. Megmondom őszintén én is azok közé tartozom, akiket noszogatni kell ahhoz, hogy meginduljon valamilyen edzőterembe, miközben a lelki fejlesztésbe bármikor, akár késő este is szívesen teszek energiát.

5 tipp az életmódváltáshoz

1, Térképezd fel, hogy mi a jelen helyzeted, és mi a vágyott állapot. Ez lehet testi és lelki vonatkozásban is. Min szeretnél változtatni?  Például: energikusabb, mozgékonyabb, karcsúbb lenni / vidámabb, optimistább, konfliktusmentesebb lenni.

2, Ha megvan, hogy miben vársz változást, akkor keresd meg, hogy milyen új szokásokat kell bevezetned ahhoz, hogy a változás létrejöjjön. Például: Változtatni kell az étkezési szokásaimon, többet kell tornáznom, stb.

3, Határozd meg, hogy miért fogod az új szokásokat bevezetni az életedbe. Mit nyersz vele, és mi várható, ha nem teszed meg?

4, Döntsd el, hogy mától ezekben és ezekben a dolgokban másképp fogsz gondolkodni, és cselekedni.

5, Minden reggel vizualizáld az ideális napodat. Képzeld el magad, ahogyan az új napirend szerint élsz, örömmel mozogsz, egészséges ételeket, és italokat választasz magadnak.

Fitten a vírus idején is

Mondani szoktam, hogy minden, ami hátrány, az előny is valahogy vagy valamilyen mértékben. Attól, hogy önként részt veszünk a szociális elkülönítésben, még nem kell lemondanunk arról, hogy átmozgassuk a testünket. Sőt, ha elakadunk az életünkben, akkor a mozgás által felfrissülhetünk szellemileg és könnyebben rábukkanhatunk a megoldásra. Érezzük, hogy élünk, átvesszük az uralmat a testünk felett, és rém büszkék lehetünk arra, hogy halogatás helyett a tettek mezejére léptünk. Sőt, mire újra javasolt lesz utazgatni, addigra bomba formába kerülünk.

Meghívást kaptam egy programba, és én igent mondtam, mert tiszta, érthető információkat osztanak meg a honlapjukon, és érződik a mögöttük álló jó szándék és tudás. Engem megfogott, hogy nőgyógyász és gyógytornász szakmai partnerekkel dolgoznak, úgyhogy az Anyatest Projekt keretén belül izzadva és remélem, örömmel végzem majd a programot, amelyről néha hírt fogok adni, ezzel is támogatva, buzdítva benneteket az életmódváltásotokban. Engem meg majd a program Facebook csoportja fog buzdítani. 🙂

Hogy indul az Anyatest Projekt?

A webshopon kell megvenni az általad kiválasztott programot, és hozzájutsz több vezetett edzés videójához, edzésnaplóhoz, és egy jó fej Facebook csoportba is beléphetsz. De más előnyei is vannak ennek a megoldásnak, úgyhogy nézzetek szét ITT és kezdjétek el a tavaszi életmódváltás testi oldalát. A lelkihez pedig olvasgassatok ITT tovább, illetve csatlakozzatok majd a hamarosan induló Boldognak lenni 2020 projekthez.

Ajánlott cikkek