Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

Helló, Élet!
Egy online tanfolyam, amitől végre pozitív változás jön az életedbe…

Önbizalom


Legyél végre az, aki magabiztosan megoldja a helyzeteket, akit nem fog vissza a ​félénksége, bizonytalansága. Legyél végre az, aki mindig is szerettél volna lenni. Akit kedvelnek, aki szereti önmagát, elégedetten éli a napjait, megvalósítja a céljait.

Kommunikáció


Ismerd meg a kommunikációs fogásokat, mellyel gyorsan oldhatod a konfliktust, és elérheted a társadnál, amit szeretnél.Tudod, milyen jó érzés, amikor nem értelmezik félre, amit mondani akarsz, és nem kell magyarázkodnod?A legtöbb válás mögött kommunikációs problémák állnak.

Párkapcsolat


Ismerd meg a párkapcsolat jól működtetésének a módszerét, és alakítsd úgy a dolgaitokat, hogy boldogan élhess a pároddal. Hidd el, nem bonyolult, csak ismerni kell a kulcsot hozzá. Ahogy megérted, hogy mi miért történik közöttetek, és átlátod, hogy mit kell tenni, máris javulásnak indul a kapcsolatod.

Lelki egyensúly


Ismerd meg és használd a leghatékonyabb céltervező és motivációs eszközöket, hogy most tényleg sikerüljön a változás.A relaxációs gyakorlatok minden pillanatban segítenek, hogy a mélypontbó kimozdulval újra visszanyerd a lelki egyensúlyod.

Mi van a csomagban?

A leckékben kapsz egy rövid elméleti áttekintést,  meghallgathatod a hanganyagot, mielőtt válaszolsz az önfeltáró kérdésekre. A fő hangsúly az azonnal elkezdhető gyakorlatokon van. (Kommunikációs példamondatok, önbizalomerősítő gyakorlatok, randi tippek, intimitást segítő feladatok. )


Az 5 lecke 110 önfeltáró kérdéssel és 33 azonnal használható gyakorlattal segít téged. A könnyebb haladás érdekében hanganyagokat is találsz a csomagban. 
Mobilról vagy számítógépről is kényelmesen használhatod, vagy ki is nyomtathatod a munkafüzetet. 


A változás nem mindig könnyű, ezért egy
ajándékkal is szerettelek volna meglepni, így a csomaggal együtt megkapod az Így rázd fel a párkapcsolatodat! (mielőtt a hűtlenség teszi meg) című e-bookomat is.  Ebben részletesen tanulhatsz a párkapcsolatról, és érzelmek kifejezését segítő táblázatot is találsz benne,

+ többszáz kérdést, ami segít, hogy tartalmas beszélgetés alakulhasson ki közted és a társad között. 

Miben lesz más az életed, mint eddig volt?

Először is, nem vagy többé eszköztelen! Tudni fogod, hogy melyek azok a sémáid, amelyek automatikusan bekapcsolnak egyes helyzetekben, de korlátoznak téged abban, hogy boldog párkapcsolatban élj, vagy jól érezd magad a bőrödben. 
A felismeréseid által sokkal tudatosabban fogod élni az életedet, és a többiek csak azt veszik majd észre rajtad, hogy megnőtt az önbizalmad, képes vagy úgy kommunikálni, hogy tisztán értenek téged, megszűnnek a félreértelmezések és a konfliktusokat békésen fogod rendezni. A párod egy egészen új arcodat fogja látni. 

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mindennapokban is tapasztalsz változást,  hiszen, ha Te változtatsz a reakciódon, a kommunikációdon, akkor a párkapcsolati dinamika is változni fog közöttetek.


Gondold el, milyen jó lesz, amikor jobban átlátsz egy-egy helyzetet, és nem csak átlátod, de formálod is azt. A tudás, a kontroll érzése ragyogóvá teszi az embert, élettel teli és pozitívabb lelki hangulatba kerülünk általa. 

Amit ezen a tanfolyamon megismersz, azt az életed minden területén lehet alkalmazni.  
Tartalmasabb és sikeresebb életed lehet, ha tudatosabban választod meg, hogy mit tegyél, és megfelelően értelmezed, hogy mi történik benned és körülötted. 

Mitől működik?

A gyakorlatokat a Berkeley és a Harvard Egyetem boldogság témakörében kutató professzorai is ajánlják. A kiegyensúlyozott, boldog élet nem csak azon múlik, hogy minden körülményünk tökéletes, hanem azon is sok múlik, hogy a körülményeinkben mit tudunk kezdeni magunkkkal, a tehetségünkkel, a gyerekkorból hozott mintázatokkal, és a felnőttként tanult információkat képesek vagyunk-e tudatosan felhasználni azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
Egy új életszemlélettel élni kicsit szokatlan az elején, de miután értjük az ok-okozati összefüggéseket, és személyünkhöz szabtuk a megoldásainkat, felszabadultabban, elégedettebben tudunk élni. Ez pozitívan hat a párkapcsolatra, a karrierünkre és az életünk minden területére.
Ma vagy a hátralévő életedben a legfiatalabb, kezdj bele Te is ebbe a Programba!

Milyen témaköröket találsz a tananyagban?

Önbizalom
(Határhúzás, mentális erő, boldogság-gyakorlatok, megerősítések)

Párkapcsolat
(Intimitás erősítése, szexuális élmény javítása, randi-tippek, szeretetnyelvek használata)

Kommunikáció
(A békés, de hatékony kommunikációs technika, konfliktuskezelés tippek, segítő kérdések, bocsánatkérés formái, kritika kezelése, a helyes visszajelzések titka)

Célkitűzés, motiváció
(Céltervező tábla, a hatékony céltervezés lépései, hatékony motivációs eszközök és módszerek)

Relaxáció
(Mindfulness, meditáció, feltöltődést segítő, relaxációs gyakorlatok)

Kezdj bele még ma!

Az energia, amit a saját fejlődésedre fordítasz, az mindig sokszorosan megtérül. Érthetőbbé és kezelhetőbbé válik az életed, megszabadulsz azoktól a sémáidtól, melyek meggátoltak abban, hogy boldog életet élhess. A változás, a sémáink megtörése jó dolog, mégha nehéz is elkezdeni. Ez a tanfolyam lépésről-lépésre vezet téged, érthetően és tematikusan szerzed meg a tudatos, boldog élet alapjait.

A tanfolyami anyag értéke 29.990 Ft, de szeretném, ha minél több emberhez eljuthatna a pozitív változás lehetősége, ezért a díja most csak 7.990 Ft.  

A tanfolyam leckéi több, mint egy elolvasandó könyv, hiszen az önfeltáró kérdéseknek köszönhetően nem csak információt kapsz, hanem érthető módon vezet téged, hogy meglásd a vakfoltjaidat, a problémáid okaira, és hogy milyen változás vezet el téged a boldogabb életedhez. Ha kapcsolatban vagy, segít, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, legyen közöttetek meghitt intimitás, tudjatok beszélgetni egymással, és kielégítő legyen a szexuális életetek.