Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

A szokásaink meghatározzák az életünket. A szokásainkat pedig az elmúlt időszakban alakítottunk ki annak megfelelően, ami akkor számunkra a legkedvezőbbnek, legkényelmesebbnek tűnt, a legjobb tudásunkra alapozva, a látott, ismert minták alapján.

Sokan fordulnak hozzám tanácsért, akik szeretnének másképp élni, mint ahogyan most élnek. Vagy párkapcsolatban vannak, vagy csak szeretnének abban lenni, de úgy érzik, hogy a kiteljesedéstől valami visszahúzza őket.

A változás

Ha másképp szeretnénk élni, akkor másképp kell felépíteni a napunkat, mint eddig. Az érzéseinken a legnehezebb változtatni, ezért a gondolatainkat kell elsősorban, hiszen a gondolataink határozzák meg a cselekedeteinket.

De hogyan lehet rábírni magunkat egy másfajta gondolkodásmódra?
Hogyan köteleződhetünk el új szokások mellett?
Hogyan győzhetjük le a régi rutinhoz való ragaszkodásunkat?

Nem könnyű, de egyszerű. Odafigyeléssel, felismeréssel, türelemmel, és végcélból való gondolkodással.

Ha célunk, hogy a társunktól több törődést kapjunk, akkor érdemes felülvizsgálni az eddigi párkapcsolati működésünket. A miénket is, és a társunkért is abban a tekintetben, hogy mit miért teszünk, és mivel milyen reakciót váltunk ki magunkból, a társunkból.

Nagy munka? Annak tűnhet, ha annak akarjuk látni, de tekinthetünk rá úgy is, mint egy nagyszerű, izgalmas kalandra. Hiszen felismerni a működési sémáinkat, és új programot írni rá, majd tesztelni azt, az egy nagyon izgalmas dolog.

 

Szeretnél egy olyan motiváló könyvet, ami a Te kezedbe is illik? Lepd meg magad vagy egy barátodat, családtagodat a Boldognak lenni című könyvvel! <=== Kattints a linkre, és olvass bele!

Amit tartalmaz: önbizalom erősítése, párkapcsolat javítása, álomállás felfedezése, pozitív kommunikáció elsajátítása.

Laskai Nelli
házassági tanácsadó,
életöröm tréner

 

 

Ajánlott cikkek