Vasárnap megint Kezdj el élni! életöröm tréninget tartottunk, ezúttal Hódmezővásárhelyen. Ismét egy nagyszerű csapat jött össze, hogy a saját életük jobbá tételével, a belső békéjük megtalálásával szebbé tegyék a világot. Önmagukon belül és kívül.

Ma is sorra vettük az örömteli élet pilléreit, kezdve az önmagunk szeretetével, folytatva a célkitűzéssel, a céltervezéssel, majd ezt követte a hatékony konfliktuskezelés szabályai, illetve a párkapcsolat működési elvének megismertetése után a kapcsolat javításának módszerei. Az egészet ma is egy pozitív megerősítéseket tartalmazó meditáció zárta.

A tréningen példákon keresztül vizsgáltuk meg az életünk problémás eseteit. Egyáltalán nem kötelező a résztvevőknek beszélni a problémáikról, ezért, ha nem szeretne senki sem kitárulkozni a közönség előtt, akkor az én saját példámmal, tapasztalásommal alátámasztva modellezzük a hatékony megoldásokat. A lényeg mindig a résztvevők aha-élménye.

A visszajelzések alapján elmondhatom, hogy a tréningen hallottak beváltották a résztvevők várakozásait, megerősítést kaptak, illetve olyan gyakorlatokat ismertek meg, amiket örömmel építenek be az életükbe.

Ma voltam a tréningen, ahol nagyon-nagyon jól éreztem magam. Nelli fantasztikus előadó, nagyon energikus és humoros. A Kezdj el élni! – életöröm tréning pedig nagyon jól felépített, érthető és nagyon sok hasznos gyakorlatot tartalmaz. Aki teheti, menjen el, mert nagyon megéri! ” S.Sz.

Következő alkalom (jelentkezés itt): Budapest, március 29. 

boldognaklennitrening.jpg