Ha az év során nem igazán foglalkoztatok a kapcsolati harmóniával, akkor várható, hogy az ünnepi készülődés feljebb fogja tekerni bennetek az elégedetlenségi kapcsolót.

A közös játék növeli a kötődést és segít a vágy kialakulásában, az erotika megjelenésében. Az Adsz vagy Kapsz társasjáték izgalmas időtöltést kínál a téli estékre.

Mire jó az Adsz vagy Kapsz társasjáték?

A szexuális örömök elapadása kapcsolatromboló hatású, és könnyen hozzá lehet szokni az ellaposodott, szürke mindennapokhoz. Vannak párok, akik szeretik egymást, de valahogy elszoktak egymástól, a testi érintéstől, meg úgy egyáltalán attól, hogy a szexuális örömökre való vágy mozgassa őket otthon. Számukra ennek a társasjátéknak már a beszerzése is bizsergető, izgalmas érzéseket hívhat elő. Végre beszélni fognak a szexről és játékos formában közelednek egymáshoz.

Gendersemleges társasjáték

A társasjáték gendersemleges, ez kiemeli a többi játék közül. Tapasztalatból mondom, hogy mielőtt belevágtok, mindenképpen készítsetek elő egy sálat (szem bekötéséhez), valami innivalót, egy kis ennivalót és jó, ha van szék a szobában. Már ez is elég izgalmasan hangzik, ugye?

Nem csak akkor hatásos a társasjáték, ha minden szavát betartjátok, mert lehet, hogy valakinek erős, vagy túl sok lesz egy-egy feladat. Én előre kiszedtem azokat a kártyákat, melyek feladatait nem szerettem volna megtenni, mint például együnk egymás testéről, de még így is bőven maradt Sejtelmes, Erotikus és X-trém feladat a játékban.

A szórakozás mellett a párkapcsolat mélyülését is segíti, mert a kártyák révén szóba kerülnek a pozitív, nosztalgikus élmények, a vágyak. Olyan témakörök, melyekre nem biztos, hogy sor kerül a mindennapokban.

Megnézem a társasjátékot —>

A játék végigjátszható a táblán haladva, de felhasználható úgy is, hogy minden nap húztok egy kártyát, és az azon szereplő kapcsolatépítő feladatot csináljátok meg. Így nem csak egy hónapban egyszer társasoztok másfél órát, hanem izgalmas erotikus perceket csempésztek a mindennapokba.  

A párok szexuális élményét segítő partnerünk a Vágyaim.hu webshop. Ha szétnéznél náluk, IDE kattintva megteheted.

(támogatott tartalom, de csak olyanról írok, ami hasznos segítség a párok számára)

Hallgasd meg a podcast adásokat is!