Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

Van kedved velem tartani a Teremtő-tábla létrehozásában?

Idén úgy búcsúztatom az óévet, hogy megköszönöm azt a sok jót, amit kaptam, és azt a fejlődést, amire lehetőségem volt. Az új évet nem terhelem elvárással, igyekszem könnyed formában lekövetni az élethelyzeteimet. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nincsenek vágyaim, vagy álmaim. Vannak, de kevesebb hangsúlyt kapnak, mint a jelen pillanat megélése. Nem ignorálom őket, nem lebegek a semmiben, csak az elvárást nem teszem rá. Nem akarom görcsösen markolni azt, amit csak nyitott tenyérrel őrizhetek meg.

Mutass irányt az életednek!

A Teremtő-tábla egy olyan vizuális eszköz, amire azokat a tárgyakat, élményeket, érzéseket próbálom kitenni, amire fókuszálni szeretnék, ami jó lenne, ha az életem részévé tudna válni.

Ez a tábla készülhet nyomtatott (rajzolt, szöveges) vagy digitális formában. Ha kinyomtatod a képeket, szövegeket, akkor helyezd el egy parafatáblán vagy mágneses táblán azokat. Szépen, egymás mellé, és a kollázst tedd jól látható helyre. Akár az íróasztalod fölé. A munka oroszlánrésze majd ezután jön. 🙂

Ha digitális formában készíted el a teremtő kollázsodat, akkor azt beállíthatod a telefonod, vagy a laptopod képernyőfotójának is, hogy minél gyakrabban pásztázhass a képeken. A Pinterest táblát is használhatod a gyűjteményed kezelésére.

Van, aki képek helyett kézzel írt szövegekkel emlékezteti magát:

Teremtés témakörök

A tábla elkészítése egy örömteli folyamat, hiszen arra fókuszálsz, hogy mit szeretnél, mivé szeretnél válni. Pont mint gyermekkorodban, amikor még örömmel hitted, hogy bármi lehetséges. Jó volt ezzel a gondolattal játszani.

Nézzük a témaköröket:

Tárgyak (ház, autó, bútor, használati tágyak…)

Események (koncert, kirándulás, tanfolyam, szórakozás…)

Élmények (boldogság érzése, egészség, ölelés, szerelem, párkapcsolat, család…)

Karakter (külső-belső jellemzők, testsúly, frizura, izomtömeg, öltözködési stílus…)

Egyéb…

Mit tegyél, ha megvannak a képek?

Olyan képeket válassz, amelyekre szívesen képzeled oda magad, amelyekre pillantva érzel valami pozitív energiát, érzést. Ha megvagy a képek kiválasztásával, akkor nincs más tennivalód, mint minden nap érzelmileg kapcsolódni hozzájuk, és (ez fontos, ne felejtsd el) figyelni az odavezető út adta lehetőségek megragadására. Nem csak álmodozni kell a táblára nézve, hanem vállalni, hogy készen állunk megmászni az odavezető lépcsőfokokat is. Egy lépést teszünk mi, egyet lép az Univerzum is értünk.

Minden jót kívánok Neked!

Ajánlott cikkek