Téves azt gondolni, hogy az a boldog ember, akinek nincsenek feladatai. Feladatai minden élő embernek vannak. A boldog élet azoknak adatik meg, akik megélik, élik a mindennapjaikat. Hálásak, és értékelik azt, ami van. Tudnak a jelenben tartózkodni ahelyett, hogy állandóan a múlt sérelmein rágódnának, vagy azon szoronganának, hogy mi lesz velük a következő hónapokban. Az életet kíváncsian szemlélik, és a lehetőségeket keresik az álmaik eléréséhez.

A csaladhalo.hu oldalon megtalálható Magyarország boldogságtérképe.

Ebből szemezgettem:

  • „ A boldogságszint emelkedése a Nyugat-Dunántúlon és a Dél-Alföldön a legmarkánsabb, Közép-Magyarországon a legkisebb mértékű. Szignifikáns a boldogságszint-emelkedés Békés megyében.”
  • „A 2018-as vizsgálat is megerősítette, hogy a nők minden régióban és minden korcsoportban boldogabbnak vallják magukat. A nők a mentális egészség és a pszichológiai immunitás terén is jobban állnak, mint a férfiak.”
  • „(…) akik gazdagnak vagy jómódúnak vallják magukat, azok szignifikánsan boldogabbak, és ugyancsak szignifikánsan boldogabbak a több gyermeket nevelők, az iskolázottabbak és a házasságban vagy kapcsolatban élők. A legboldogabbnak a 4 vagy annál több gyermeket nevelő férfiak és nők vallják magukat. Változatlanul a 36–50 évesek korcsoportjába tartozó férfiak és nők boldogságszintje a legmagasabb.”
  • „legboldogabbnak a diplomával rendelkezők mondják magukat.”
  • „a kistelepüléseken élők szignifikánsan boldogabbak, mint a városiak, és a Budapesten élők boldogságszintje a magyar lakossági átlag alatt van”
  • „Magyarország felnőtt lakosainak boldogságháztartása a vizsgálatot kiegészítő felmérés szerint első helyen a szakmai karrierhez kapcsolódó sikerek, a családdal töltött idő, a nyaralás és utazás, a gyermekekkel való foglalkozás, a szerelmet hozó új kapcsolatok, a barátokkal töltött idő, a vásárlás és ajándékozás, valamint az önfejlesztő és sporttevékenységek során szerzett élményekből töltődik fel.”

 

Ha szeretnél segítséget kapni az életed feljavításához:

Tanácsadásra jelentkezés –>

Könyv:

Építed vagy rombolsz?  Többfajta gyakorlat, technika ismerhető meg a könyvben a magabiztosságod növeléséhez, a félelem leküzdéséhez, az önértékelésed erősítéséhez. (Párkapcsolat-javító tippeket is találhattok a könyvben) Segít, hogy kiépítsd a vágyott életedet.

Összhangban lenni  Szülői és partneri szerepek összehangolása, határok felismerése, kudarc feldolgozása, életcél megtalálása, mindfulness technika. 

Ezen kívül életöröm-növelő gyakorlatokat tartalmaz, hogy legyen erőnk és hangulatunk a változtatásokhoz, és nem utolsó sorban párkapcsolat-javító konkrét gyakorlatokat találhatnak benne a párok, hogy mihamarabb elindulhassanak egymás felé, és olyan intenzív érzelmi és szexuális életet éljenek, amelyre vágynak.

Egy angyal hangját hallottam – spirituális regény, mely a lét kérdéseit feszegeti, belső támasz kiépítésében segít. Rendkívül érdekes látásmóddal ismertetni meg az olvasót.

Minden Boldognak Lenni könyv kapható e-book formájában is.  

A könyveket kérd a kedvezőbb csomagajánlatban!

Szeretném bemutatni az új könyvemet. Az Újra igen! olyan technikákat, gyakorlatokat tartalmaz, ami segíteni tud abban, hogy jobban kezeld a stresszt, el tudj lazulni, megértsd a párkapcsolati működésedet, miért és hogyan választasz partnert magadnak. Megoldásokat mutat be egyes párkapcsolati problémákra, és segít felismerni a bántalmazó kapcsolatot. A feladatlapok segítségével fel tudod mérni, hogy milyen kötődési stílusod van, hogy áll most a párkapcsolatod és a 10 héten át végezhető közeledést segítő programmal javíthatod, erősítheted a kötődést közted és a párod között. Kattints a képre, és nézd meg, mit találsz a könyvben!

Hallgasd meg a podcast adásokat is!