Barion Pixel

Szoktál alulmaradni vitákban? Ismered az érzést, hogy egy-egy adott helyzetben lefagysz? Könnyen el tudják hitetni veled, hogy túlérzékeny vagy?

Ne hagyd magad! De nem a másik emberrel kell hadakoznod, hogy ne érjen sérelem, hanem megerősíteni magadban mindazt, ami alapján komolyan vesz a környezeted, ki tudsz állni magadért, meg tudod húzni a határaidat, és megtanulják, hogy hogyan bánjanak veled úgy, hogy ne legyen kisebbségi érzésed, ne érezd kevesebbnek magad másoknál.

Az önbizalmunkat megerősíti mindaz az erőforrásunk, amiről tudomásunk van. Az önbecsülésünket pedig az erősíti, amilyen szemmel nézzük, amilyen értéknek tartjuk magunkat.

Minden döntésünket, legyen az párkapcsolati, munkahelyi, vagy az élet bármely területét érintő előrelépés – befolyásolja az önbizalmunk, az önbecsülésünk. Ezért fontos dolgozni azon, hogy meglássuk, kik vagyunk, milyen erőforrással rendelkezünk, melyek a fejelsztendő területeink, és hogyan tudunk előrébb lépni a megakadásunkból.

Szeretettel várlak téged is a tanácsadáson. Hiszek benne, hogy ha elhatározod, hogy rendbe rakod az életedeted, akkor gyorsan változás áll be az önmagad tiszteletét és a környezeted igazodását illetően. (Időpontra várakozási idő 2-7 munkanap.)

    Nem vagyok robot. (Kérjük, pipálja ki a négyzetet az üzenetküldés előtt.)

    Jelentkezem tanácsadásra!