Barion Pixel
Blog Gyakorlatok Önbizalom x

Ötvenen túl, boldogan

Ma egy ötven év körüli vállalkozó férfivel beszélgettem, nyári éttermet vezet. Éppen átépíti, hogy rossz idő esetén is kinyithasson, így ez volt a fő beszédtéma, de mivel szóba került az időjárás,  elmesélte, hogy egész délelőtt kint feküdt a kertben egy nyugágyon és élvezte a tavaszi napsütést. Nyugtáztam, hogy milyen jó sora van, milyen szuper dolog, ha valaki tudja élvezni azt is, ha nem csinál igazán semmit, ha csak éppen jólesően relaxál. Igazat adott, és azt mondta, hogy ő boldog embernek tartja magát. Természetesen kaptam az alkalmon és megkérdeztem, hogy mi a tapasztalata, mi kell a boldog élethez.

Azt mondja, hogy a legfontosabb dolognak a családja jelenlétét, a családjával való jó kapcsolatát tartja. Szép gyerekek, szerető család. És egy kis pénz. Azért nem teszi első helyre az elegendő pénz meglétét, mert ha valakinek van pénze, úgyis mindig talál okot, hogy miért kellene még több pénz neki.  Szóval a legfontosabb a család, a szeretet és az életöröm.

Te mit gondolsz, mi által lesz valakinek boldog élete?

 

 

 

A szerzőről

Párkapcsolati tanácsadóként (egyéni vagy páros formában), életöröm trénerként segítek azoknak a klienseknek, akik szeretnének továbblépni a megrekedésből, a boldogtalanságot okozó helyzetből.

.

Tovább a tanácsadáshoz

Ha szeretnéd, hogy elindulj a változás útján, három módon tudok neked segíteni:

1, Skype/Viber/Messenger online tanácsadás,

2, Helló, Élet! online tanfolyamok – önismeret, párkapcsolat, célok, kommunikáció, relaxáció

3, Könyvek, e-bookok

Itt találsz ingyenes hanganyagokat a témában:

                                                       *****

Te elvégezted már a Helló, Élet! tanfolyamok egyikét? Kattints a képre!

Ezek is segíthetnek:

Jelentkezem tanácsadásra!