onismereti_trening_noknek

A minap egy közel negyvenéves nő kért segítséget, mert nem találja önmagát, az útját. Nem látja kristálytisztán, hogy mit kellene tennie ahhoz, hogy elérje a céljait. Pontosabban egy célt tudott meghatározni, mégpedig, hogy a férjével jóban legyenek öreg korukban is. Nemrég, tizenév házasság után kapcsolatuk megrekedt egy ponton. Sorozatos játszmák szőtték át a mindennapjaikat. Reggeltől estig egymást nyírták, folyamatos volt az adok-kapok, mígnem egyikőjük véget vetett a kapcsolat alázásának és kiszállt a játékból. Időt kért.  Kapott is.

Most rajta a sor, hogy a lelkének megfelelően kezdjen el élni. Ismerje meg valódi énjét, csendesedjen el annyira, hogy meghallja a belső hangját és legyen bátorsága önmagához méltó módon élni. Képes legyen szeretni saját magát, képes legyen megbocsájtani a múltban hozott téves döntéseiért. Ezek után pedig az új életszakaszuk kezdőpontjaként feltérképezik egymást a férjével. Átbeszélik az időközben megváltozott igényeiket, biztosítják egymást a kapcsolatuk iránti elköteleződésükről.

Nagy út vár rá. Rájuk. Azzal, hogy kimozdították a kapcsolatukat a tarthatatlan és megbetegítő állapotból, máris sokat tettek a házasságukért, és önmagukért.

Egyre több boldogságot hozó módszert hirdető tréninggel, előadással találkozom a neten, folyamatosan növekszik az igény a kiegyensúlyozott élet megélésére. Számomra életem egyik legszebb ajándéka, hogy én is segíthetek ebben másoknak.

Sok erőt és békét kívánok mindenkinek, aki hajlandó lépéseket tenni a boldog életért! <3

 

foto: Pinterest