Barion Pixel
Boldognak lenni

Lehetőség van egyéni vagy páros formában történő megoldásközpontú tanácsadásra párkapcsolati, vagy egyéni elakadás esetén.

Főbb témakörök, amelyben fordulhatsz hozzám:

Párkapcsolati konfliktusok – figyelem és meghallgatás nélküli kommunikáció – veszekedős, konfliktusos kapcsolati minta megtörése – elhidegülés feloldása – szexmentes házasság felmelegítése – hűtlenség feldolgozása – válás, szakítás előtti döntéshelyzet

Egyéni tanácsadás – újrakezdés válás után – ismerkedésre felkészítés – szülői szerep nehézségei – életközépi válság kihívásai – munkahely keresésre felkészítés – stresszkezelés, szorongásoldás – boldogsággyakorlatok – sémák felismerése – szokások átírása

Több mint tíz évnyi tapasztalatom van a szakterületemen, és több mint húsz éve élek házasságban. Számos párral javítottunk a kialakult helyzeten, más esetekben pedig az egyéni boldogulást, a jobb életminőséget tűztűk ki célul.

1, személyesen (egyéni vagy párban) – Budapest, Tahi utca / Szeged, Tímár utca

2, online (egyéni vagy párban) – Messenger/Viber/Facetime/WhatsApp/Skype használatával

Miben várhatsz változást, ha bejelentkezel a tanácsadásra?

 • kevesebb szorongással, dilemmázással telnek a napjaid
 • meg tudod fogalmazni a céljaidat, megtervezni az oda vezető utat
 • felismered, hogy mivel tudod motiválni magad
 • megismered a módszereket, amivel növelni tudod az önbizalmadat
 • megtalálod a gyakorlatokat, amivel rendbe tudod tenni a párkapcsolatodat (intimitás, szenvedély megtalálása)
 • tovább tudsz lépni a hűtlenség okozta krízisből
 • meglátod önmagad erejét, egyre több lehetőséget veszel észre magad körül
 • képes leszel a nehezebb helyzetekben is lefagyás helyett aktív maradni
 • jól érzed magad a jelenben
szeretetkifejezese

Mit tapasztalsz a tanácsadáson?

A kliensek számára már az első alkalom is felszabadító tud lenni. A nyomasztó problémát sikerül kívülről látniuk, felismerni, hogy mi miért történik és egyben megtalálni az első lépést, ami segít a probléma megoldásában. Megkönnyebbülnek.

Figyelmet, elfogadást és támogatást biztosítok számodra. A házassági tanácsadó, illetve a nemzetközi tanulmányaim (Berkeley Egyetem, NLP – CTAA) során megismert gyakorlatokat fogom átadni neked, hogy a megértésen túl, legyen eszközöd a helyzeted megoldására.

Nem kell hosszú hónapokig együtt dolgoznunk, mert gyorsan boldogulni fogsz (fogtok) egyedül is a felismeréseknek és a gyorsan beépülő gyakorlatoknak köszönhetően.

laskainellilifecoach

Amikor elakadunk az életünkben, hasznos dolog beszélni egy szakemberrel, aki új nézőpontokat tud mutatni számunkra, segít kiemelkedni a negatív érzéseink fogságából. Az életben nem tudjuk elkerülni a megrekedéseket, a mélypontokat, de rajtunk múlik, hogy mennyi ideig dagonyázunk a szenvedésünkben.

Ha már itt jársz, ez azt jelenti, hogy megoldást keresel a problémádra. Tudatosan állsz az életedhez, így jó eséllyel sokkal hamarabb megtaláljuk az utat a boldogabb életedhez, vagy a szeretetteljes párkapcsolatodhoz, mint azt gondolod. Tudom, hogy milyen bénító és kiábrándító, ha mélyponton van az ember, de azt is látom, hogy a megfelelő módszerek milyen gyorsan ki tudnak mozdítani belőle.

Jelentkezz be az űrlapon, és nézd meg, hogy mit ad, miben segít neked a tanácsadás már egy alkalommal is.  Adj egy esélyt magadnak, hogy jobban lehess. Ha e-mailt írnál: info@boldognaklenni.hu.

Szeretettel várlak!

Hasznos információk:
A bejelentkezés után a megadott e-mail címre válaszlevélben elküldöm az időpont javaslatokat és minden tudnivalót.
A tanácsadás díja 17.000 Ft. A tanácsadás időtartama 60 perc.
Ha van konkrét nap vagy idősáv, amikor számodra legalkalmasabb a beszélgetés, kérlek, írd be az üzenetbe. 

Fontos tudnivaló: 24 órán belüli lemondás esetén – amennyiben nem vis major – a tanácsadás díjának 50 %-a számlázásra kerül, hiszen a már lefixált időpontban rendelkezésre állok, továbbá a megüresedett helyet az utolsó pillanatban már nem tudom kiadni másnak. Amennyiben mégis le kell mondanod az időpontot, kérlek, e-mailben értesíts: info@boldognaklenni.hu. 

  Nem vagyok robot. (Kérjük, pipálja ki a négyzetet az üzenetküldés előtt.)

  Vélemények