Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

Mit gondolsz, mit könnyebb létrehozni? Azt, amit csak kigondolsz olykor-olykor, vagy amire emlékeztet magad naponta? Én azt tapasztalom, hogy akkor könnyebb kiépíteni, létrehozni valamit, ha azzal mindennap foglalkozunk.  

Elég csak álmodozni?

A Titok című film elég megosztóra sikeredett, vannak, akik hisznek a vonzás törvényében, vannak, akik azt mondják, hogy csak a cselekvés az, ami meghozza az álmok, vágyak beteljesülését. Én valahol a kettő között vagyok. A tiszta bevonzásban annyira nem hiszek erőteljesen, bár kétségtelen, hogy volt már olyan tapasztalásom, hogy kigondoltam valamit, és néhány nap múlva a megvalósulás lehetősége egyszer csak az ölembe pottyant, azonban ritkán tapasztaltam, hogy semmit nem kellett tennem, egyszerűen csak ott volt előttem. Minimum ki kellett gondolni, beszélni róla másoknak, és akkor amikor mindkettőnk gondolata találkozni tudott, akkor abból létrejött valami jó.  Megálmodni – fókuszálni – cselekedni.

Készítsd el a saját Teremtés-tábládat!

A Teremtés-tábla azoknak hasznos, akik szeretnék emlékeztetni magukat arra, hogy merre tartanak, mit akarnak elérni. Ez irányulhat tárgyak megszerzésére, de akár viselkedési minta követésére is. Vannak, akik leginkább a súlyuk optimalizálására használják oly módon, hogy kiragasztják a vágyott alak fényképét a hűtőre, a nasi szekrényhez, a fürdőszoba tükörre, és emlékeztetik magukat arra, hogy az egészséges életmód lépéseit kövessék.  

Ha szeretnél készíteni magadnak egy Teremtés-táblát, akkor azt megteheted digitális vagy offline verzióban is. Ha kézzel fogható táblát szeretnél, akkor vegyél egy parafa táblát, vagy mágnes táblát, vágj ki képeket magazinokból, vagy nyomtass a Pinterestről a vágyadnak megfelelő képeket. Lehetnek fókusz szavak is, amelyekre szeretnél nagy hangsúlyt fektetni, pl.: türelem, kedvesség, odafordulás, kommunikáció stb. Tedd a táblát olyan helyre, ahol naponta többször is végignézheted a képeidet.  

Ha digitális, telefonról, laptopról elérhető Teremtés- táblát szeretnél, akkor a legegyszerűbb, ha létrehozol a Pinteresten egy mappát, és abba pinneled az alkalmazásban található, és a céloddal azonos képeket. Az egészből készíthetsz egy kollázst is, amit beállíthatsz képernyőképnek a telefonodon, így valahányszor a mobilodhoz nyúlsz, ezek a képek fogadnak téged.  

Vágyból hála

Épp a napokban néztem át én is a táblámat, és örömmel adtam hálát azokért az egykori vágyakért, amelyek mára már megvalósultak. Úgyhogy, ideje aktualizálnom a táblámat.

A profi Teremtés-tábla használók egyöntetű véleménye, hogy a képeket nem elég nézni (bár az igen hasznos a megvalósuláshoz), hanem át is kell érezni, hogy milyen lehet olyan karcsúnak lenni, vagy abban a házban élni, azt a divatot követni öltözködésben …, és az elme majd támogat abban, hogy a megvalósuláshoz vezető lehetőségeket észrevedd a mindennapok során.  

Sok sikert kívánok a táblád elészítéséhez, és a céljaid megvalósulásához!

ui: Hamarosan elérhető lesz a Törhetetlen önbizalom workshop, amelynek eleme a Teremtés-tábla készítése is.

Ajánlott cikkek