1990 Ft

Leírás

Tudom, hogy nem könnyű kilépni a megszokott életszemléletből, nem könnyű átírni a szokásokat, amelyek napi szinten az életünk részei, még akkor is, ha tudván tudjuk, hogy gyengítenek bennünket, és nem a jó irányba visznek. Számtalan sérelmet szereztünk már, csalódásaink fásulttá tesznek, a boldog jövőbe vetett hitünket egyre nehezebb előcsalni.

Te is ehhez hasonló mélyponton vagy?

Ilyenkor kell megrázni magunkat, nagy levegőt venni, odafigyelni, hogy a lapockáink közelítsenek egymáshoz, az állunk legyen párhuzamos a padlóval, és elindulni egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, tudatosabb élet felé. 

Könnyű mondani, de nehéz megtenni, ugye? 

Ez a könyv segíteni tud neked a megértésben és a változtatásban. 


Mit várhatsz a könyvben található gyakorlatoktól?

Neked való ez a könyv?

Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy keresel valamit, amitől kevésebb lesz a feszültség, a szorongás az életedben. Gyakorlatokat, technikát ahhoz, hogy boldogabb életet élhess. 

A könyv olvasása közben is jöhet már AHA! élmény (rájössz, hogy mi a baj, és mi lesz a megoldás), de ha elolvasod a fejezeteket, nagyobb rálátásod lesz arra, hogy mi történik veled, és hogyan tudsz változtatni rajta. Legyen szó párkapcsolatról, motivációról, életcélról, kommunikációról, célokról.

Ma vagy a hátralévő életedben a legfiatalabb. Mikor cselekednél, ha nem most?

Mit találsz a könyvben?

  • segítséget a pontos és elérhető célok kitűzéséhez
  • önbizalom növelő gyakorlatokat
  • válaszokat, hogy miért és hogyan találd meg a párodat
  • gyakorlati módszert a párkapcsolat javításához, amelytől egy jeges kapcsolat is felmelegedhet
  • lépésenkénti útmutatót egy megkopott párkapcsolat újraindításához (nem kell lemondanod a boldog kapcsolatról a megrekedés miatt)
  • segítséget a megbocsátáshoz. Tudod, nem miatta bocsátunk meg, hanem a saját szabadságunkat idézzük elő vele!
  • útmutatót a lelki béke megtalálásához, jó gyakorlatokat, amik százezreknek beváltak (nyugalmat adó, összpontosítást segítő gyors gyakorlatok)

Javaslom, hogy vegyél magadhoz egy füzetet is, amibe írni fogod a saját válaszaidat, mert ez a könyv meg fogja mozgatni a gondolataidat.