Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

2990 Ft

Leírás

A könyv egy fiatal nő utazását dolgozza fel. Karen kísérőként dolgozott, míg férjhez nem ment az egyik gazdag ügyfeléhez. Az életmódja ezek után sem változott meg, ám egy új szerelem elindította őt egy számára addig ismeretlen úton: kizárólagosságra, figyelemre, törődésre és szeretetre vágyott.

A történet első fordulópontja egy baleset, mely következtében Karen kómába esik. Életútja immáron egy belső utazásként folytatódik tovább. Elkeseredett állapotából, a halál iránti vágyakozásából egy hang zökkenti ki, amely elvezeti őt egy izgalmas, számára eddig ismeretlen világba.

Kórházi ágya körül – habár nem tudják biztosan, hogy Karen hallja-e őket – mindeközben zajlik az élet, és fény derül egy jelentős családi titokra is. Karen barangolása eleinte egy érzelmi hullámvasút. Olyan világot fedez fel, ahonnan egy idő után már nem biztos, hogy vissza akar fordulni az eddigi életébe, ám egyszer csak útelágazáshoz ér: felébred vagy meghal.

A főszereplő dilemmájának, a kirajzolódó megoldásnak, a szereplők hozzáállásának köszönhetően a történet fordulatos, és cseppet sem szokványos. A létezés értelmét feszegetve pedig elgondolkodhat az olvasó azon, hogy vajon mi a célja a születés és a halál közötti időszakban jelentkező megérzéseknek, döntéseknek és eseményeknek

Az alábbi kérdések vetődhetnek fel a történet olvasása közben:

 • Hogyan bukkanhatunk rá az életcélunkra?
 • Hogyan kapcsolódnak az emberek egymáshoz az életünkben?
 • Vannak-e véletlenek?
 • Hogyan fordíthatjuk hasznunkra a kellemetlen történéseket?
 • Miért hasznos a megbocsátás?
 • Hova vezet az önvád, és mit nyerünk, ha sikerül megbocsátani magunknak?
 • Megtalálhatja-e valaki a belső békét, ha morális szabályokat szegett a múltjában?

 

További információk

Tömeg 336 g

4 Replies to “Egy angyal hangját hallottam”

 1. “Első este végigolvastam, majd kis idő múlva visszatértem egy-egy részhez. Nem azért, mert nem értettem, hanem mert választ kerestem valamire. Meg is kaptam. Ihletett mű. Köszönöm.”
  A. Cs.

 2. “Tényleg nem szokványos a történet. Ez mindenki polcára illik, mert mindenki számára van üzenet benne. Ajánlom. ”
  N.N.

 3. Dràga Nelli!
  Elolvastam a könyvet és bevallom meg is könnyeztem. Nagyon tetszett, magával ragadó volt és a mondanivalójával is tudtam azonosulni. Örülök, hogy itt lehet ez a könyv a polcomon és bármikor újra elolvashatom. Érdekes volt. ahogy Karen karaktere, jelleme, szemléletmódja fokozatosan változott, megszelídült és felismerte mi is az igazán fontos. Köszönöm az élményt.
  Hack Anikó

 4. Szia Nelli!
  Most fejeztem be a könyved, ebben a pillanatban. Nagyon tetszett, szerintem az eddigi legösszetettebb, mégis legletisztultabb írásod. Nagyon jó volt olvasni a gondolataid, hogy hogyan gondolkodsz életről, halálról, boldogságról. Sok pontban egyezett, amit a Hang és én gondolok, máshol Nóri szavai vagy a Te tanácsadó könyved sorai jutottal eszembe ?
  Nagyon köszönöm az élményt, léleksimogató volt, és valahogy azt érzem, hogy minden szava igaz, hogy így van az élet, mint ahogy Te ebben a könyvben leírtad.
  Kocsis-M. Brigitta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − 2 =