Egyéni tanácsadás

Leírás

Lehetőség van egyéni  formában történő konzultációra, tanácsadásra. Jelenleg  SKYPE – on keresztül. Megbízható, hatékony, rugalmas megoldás. Bárhonnan, bármikor elérhető. Sokan idegenkednek ettől a formától, ám hatékonysága elismert, és kényelmes megoldás. Az ügyfeleim kedvelik az otthonukból történő beszélgetést.  Én egyedül ülök az irodámban a laptopom előtt, és látva, hallva egymást beszélgetünk 60 percen keresztül.

Sok minden tűnik véletlenszerűnek az életünkben, a jó és rossz történések is, és bizony hajlamosak vagyunk pechnek vagy szerencsétlenségünknek tulajdonítani azokat a dolgokat, amik számunkra kevésbé kedvezőtlenül alakulnak.

A történéseknek aktív előidézői is lehetünk, de ha nem figyelünk, akkor csak az elszenvedői leszünk. Az életünkben a reakcióink határoznak meg bennünket, az életminőségünket. Ahhoz, hogy érdemben tudjunk változtatni az életünkön, ahhoz elengedhetetlen, hogy ismerjük önmagunkat, a berögzült programjainkat, az életünket átszövő ok – okozati összefüggéseket. Mindemellett felelősséget kell vállalnunk a tetteinkért, azok következményeiért. Ez a boldogság felé vezető úton megspórolhatatlan.

Az első beszélgetés során a tüneteket beszéljük meg, hogy mi nyomasztja az ügyfelet, mi az, amiben azonnal változásra, enyhülésre vágyik. Majd egy stratégia mentén végigvisszük a probléma forrásának megfelelően a lépéseket. (Stresszkezelő módszerek, kommunikációs technikák, tudatos jelenlét technikák, ok-okozati összefüggések, életöröm gyakorlatok, önmegismerő kérdések, önbizalom növelő feladatok, párkapcsolat helyreállító gyakorlatok.)
 
Az ülések feladata, hogy megvilágítsuk az ügyfél vakfoltját, megismerje a saját szükségleteit (akár párkapcsolat, akár önmaga tekintetében), felismerje az érzéseit, gondolatait, rálásson az életét irányító összefüggésekre, és megtalálja a saját módszerét a lelki életminőségének emeléséhez, az önbizalom, önbecsülés megerősítéséhez, megtanulja felvállalni a gondolatait, érzéseit, feldolgozni a sérelmeit, és helyesen kommunikálni a vágyait. 

Miben tudok Neked segíteni?

  •  megtalálni a céljaidat, majd megtervezni az oda vezető utat
  •  felismerni, hogy mivel tudod motiválni magad
  • hogy megismerd a módszereket, amivel növelni tudod az önbizalmadat
  • megtalálni a módszert, amivel rendbe tudod tenni a párkapcsolatodat
  • hogy megismerd önmagad erejét, meglásd a lehetőségeidet
  • hogy képes legyél a nehezebb helyzetekben is meghallani a belső hangod üzenetét
  • megismerd a konfliktusaid okát, és kezelni tudd azokat
  • hogy jól érezd magad a jelenben.

Ne várj a tökéletes időre és alkalomra, alakítsd TE az időzítést és vágj bele a rendrakásba magad körül és önmagadban!

Érdeklődni, bejelentkezni az űrlapon vagy az info@boldognaklenni.hu címen lehet.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Egyéni tanácsadás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 2 =

Érdekelhetnek még…


Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Egyéni tanácsadás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 − 11 =