Barion Pixel

Tanácsadás – személyes vagy Skype beszélgetés

Leírás

Lehetőség van – jelenleg csak online –  egyéni (vagy páros) formában történő konzultációra, tanácsadásra párkapcsolati, vagy életvezetési elakadás (élethelyzet feldolgozása, kommunikáció javítása, hűtlenség, szakítás feldolgozása, útkeresésben való megtorpanás, boldogságkeresés, célkitűzési nehézség…) esetén.

Személyesen

Helyszín: Budapest, II. kerület, Frankel Leó út 6.  18-as csengő.

Érdeklődni, bejelentkezni az űrlapon vagy az info@boldognaklenni.hu címen lehet. Kérjük, ha a lefoglalt időpontra nem tudsz eljönni, akkor feltétlenül küldj egy e-mailt nekünk, hogy felszabadíthassuk a helyedet.

Tipp: Ha bejelentkezel, jelölj meg idősávokat, amikor alkalmas lehet neked a beszélgetés, így könnyebben találjuk meg  a számodra optimális időpontot.

Díj: 12.000 Ft/55 perc

Fontos tudnivaló: a foglalt időpontot 48 órán túl díjmentesen lehet lemondani. Az utolsó pillanatokban történő lemondással azok az emberek esnek el a fejlődéstől, a kapcsolatuk javításától, akiknek a foglalás miatt nem tudtam kiajánlani az időpontot, ezért a 48 órán belül történő lemondás esetén az óradíj felszámolásra kerül. Amennyiben én kerülök olyan helyzetbe, hogy kénytelen vagyok az órát lemondani, akkor a kliens következő foglalkozása díjmentes lesz.

 

SKYPE – on keresztül. Megbízható, hatékony, rugalmas megoldás. Bárhonnan, bármikor elérhető. Sokan idegenkednek ettől a formától, ám hatékonysága elismert, és kényelmes megoldás. Az ügyfeleim kedvelik az otthonukból történő beszélgetést.  Én egyedül ülök az irodámban a laptopom előtt és látva, hallva egymást beszélgetünk 60 percen keresztül.

Díj: 12.000 Ft/60 perc

Hogy alakul ki a Skype kapcsolat? 

Akár okostelefonon, akár a számítógépeden, laptopodon is használhatod az ingyenes Skype alkalmazást. A keresőbe írd be a nevem: nellilaskai, és már hívhatsz is a videó ikonra kattintva. Pontosan kezdek mindig, csúszás nincs.

Miután köszöntjük egymást, én az első alkalommal meg fogom kérdezni, hogy miért kértél időpontot, mi az a dilemma, sérelem, vagy elakadás, ami miatt nem érzed jól magad, és ami a legjobban nyomaszt most téged. Főleg az első beszélgetéskor, a beszélgetés első 15 percében az ügyfél beszél, elmond mindent, ami bántja, és amire megoldást keres.(Ha nehezen nyílsz meg, segíteni fogok) Utána én fogok kérdezni. A páros tanácsadás esetében felváltva mindketten elmondjátok, hogy mi a probléma, miben vártok segítséget, majd elkezdünk beszélgetni.

Amit szeretnék mindenképpen kihangsúlyozni, mert úgy tapasztalom, hogy fontos: a beszélgetés során nincs hibáztatás. Még a hűtlenség feldolgozásakor sem keresünk “bűnöst”, akit jól leszedhet a társa a tíz körméről a segítségemmel. NEM. Elmondjátok, hogy mi történt, és ok-okozati összefüggéseket fogunk keresni. Feltérképezzük a felek működési mechanizmusát, mit, miért tesznek, és segítek, hogy ezeket a szokásokat át tudjátok formálni olyanná, amilyen végeredményre számítotok.
A beszélgetés – az eddigi ügyfél tapasztalatok alapján – nem kínos, hanem oldott, és biztonságos térben történik.
Az ülések alkalmával házi feladatokat kaptok, melyek célirányosan a ti megoldásaitok megtalálásában segítenek titeket. Kérdések, konkrét gyakorlatok, melyek eredményeit, a tapasztalataitokat a következő alkalommal meg fogjuk beszélni.Ha ezzel bármi nehézséged akad, nyugodtan írhatsz nekem Skypon vagy e-mailben, segíteni fogok.

A megkérdezett ügyfeleim ezeket tapasztalták a beszélgetések után (már az első alkalommal is fellélegezhettek):

 • nem érzem most már sarokba szorítva magam
 • el tudtam helyezni magamban a velem történteket
 • tudom, hogyan vagyok motiválható, megerősödött az önmagamba vetett hitem
 • jobban látjuk és érezzük egymást a párommal
 • mi meleg párként örültünk, hogy teljesen fesztelen volt a beszélgetés
 • az első ülés után egy héttel fergeteges együttlétet tapasztalhattunk meg a feleségemmel, pedig lassan féléve elutasított
 • Nelli hitt bennünk, és ez mozgatott bennünket. Megérte.
 • egy-két hét alatt érzékelhető volt a változás a kapcsolatunkban, pedig csak én jöttem a tanácsadásra
 • végre abbahagytuk a játszmázást – pedig nem is tudtuk, hogy azt csináltuk

*****

Ha Skype tanácsadást kérnél, de bizonytalan vagy még:

Ügyfeleket kérdeztem arról, hogy zavarta-e őket a Skype megoldás:

 • eleinte féltem ettől, de minden gördülékeny volt
 • nem zavart, legalább pizsamában maradhattam
 • a fotelben ülve, laptop az ölembe – semmi nem zavart
 • néha akadozott a net, de nem minden beszélgetéskor, lehet, hogy terhelt volt nálam a vonal
 • a céges rendszert ki kellett cselezni, de sikerült az összeköttetés
 • a kocsimból, az okostelefonomon a ház előtt wifit használva beszélgettünk
 • volt, hogy nem sikerült a beszélgetést technikailag összehozni, de megbeszéltünk egy új időpontot, plusz díj nélkül
 • ebben a mai világban semmi zavaró nincs ebben, csak legyen erős a térerő
 • mi nem használtuk a kamerát csak a beszélgetés elején, és a végén. Közben pedig headsettel voltam, telefon a zsebemben, mert a kisbabámat tologattam a parkban.
3 indok, amiért jelentkezz be, és adj egy esélyt magadnak:

1, A gondolkodásmód, amit megmutatok elismert fejlődést fog biztosítani az életed minden területén.

2, A gyakorlat, amit itt tanulsz minden őrült helyzetben meg tud nyugtatni téged. Gondold csak el: nincs több kirohanás, üvöltés, veszekedés…

3, A beszélgetések során megtalálod a saját erőforrásaidat, és felesleges körök nélkül érsz el figyelemreméltó változásokat a kapcsolatodban. Jól hangzik, ugye?

 

Ne haragudj, hogy kimondom, kemény lesz hallani: az élet rövid. Nem hisszük, de pikk-pakk eltelik.
Legalább adj esélyt magadnak, hogy javíthass a körülményeiden, a hangulatodon, a kapcsolatodon. 

+1 indok: Minden nap példát mutatsz a gyermekeidnek, a párodnak, a barátaidnak. Legalább értük mozdulj meg, és majd meglátod, hogy milyen jó lesz végre JÓL érezni magad. 

 

Ha nem akarod megismerni magad, kisimítani a gyomorgörcsöt okozó körülményeidet, akkor megköszönöm, hogy itt voltál. Kívánom, hogy megéld mindazt, amire örömmel, vágyakozva gondolsz!

Ha pedig úgy érzed, hogy veszel egy nagy levegőt, és rendet raksz magadban és magad körül, akkor az alábbi űrlapon, vagy e-mailt küldve tudsz bejelentkezni. Várlak!

Érdeklődni, bejelentkezni az info@boldognaklenni.hu címen lehet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanácsadás – személyes vagy Skype beszélgetés” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 3 =