Akció!

Életkalauz – E-book

1990 Ft

Készülj fel, hogy ez egy olyan erőt adó utazás első állomása lesz, amely segíteni fog neked abban, hogy boldogabban, elégedettebben élj. Szó lesz arról többek között, hogyan tudod fejleszteni a mentális erődet, mire használd az erőforrásaidat, hogyan tudod meghúzni a határaidat, miként mondhatsz nemet bűntudat nélkül, hogyan kommunikálj, hogy megértsenek, milyen formában érdemes foglalkozni a kritikával, hogyan erősítsd magad a döntéshozatal területén és olyan gyakorlatokat is találsz, amelyeket erőt adó eszközként használhatsz a mindennapokban.

 

kivonat

Leírás

Ha szeretnél kapcsolódni önmagadhoz, meglátni, hogy mi mindent hozhatsz még ki az életedből, ha nyitott vagy arra, hogy a sodródásból a stabilitás felé haladj, akkor ez a könyv a hasznodra lesz. Több nehéz élethelyzet is szóba kerül, érdekes kutatási eredmények, példák, gyakorlatok várnak Rád. Segít, hogy ki tudd húzni a fejed a homokból, és felkészülten nézhess szembe az előtted álló feladatokkal.
“Ez egy olyan életkalauz, amelyre minden háztartásban szükség van.”

A könyv 150 oldalas, az e-book formátuma epub, amit a mobilkészülékek is képesek kezelni. (Ingyenes könyvolvasó alkalmazások androidos készülékre: Pl.: ReadEra, Moon+, Google Play Books… IPhone használatával pl.: Könyvek alkalmazás. Számítógépen, laptopon a Calibre ingyenes programmal is olvasható.)

Ízelítő a témakörökből:

önbizalom, életcél, párkapcsolat, egyedüllét, önbecsülés, kommunikáció, teremtés, lazítás, szorongásoldás, lélek, tudatos felkészülés, életstratégia, problémák kezelése, a mentális erő, határhúzás, a megérzéseink fontossága, döntés, továbblépés

Vélemények:

„A barátságos hangvétel miatt számomra olyan volt, mintha egy bizalmas barátom ajánlott volna megoldást a problémámra.

“Tudom, hogy Nelli gondolatai mindig nekem is szólnak, így most is kíváncsian kerestem az üzeneteket benne. Találtam. Nem is egyet. :)”

“Kedves gondoskodás. Ez jutott eszembe, mikor elolvastam a könyvet. Nem okoskodó, nem tolakodó, és az “Életed füzete” baromi jó ötlet volt! Gratulálok Nelli!”

„Kedves, érthető, színesen körülírva.”