Akció!

Original price was: 2290 Ft.Current price is: 1990 Ft.

Új életet kezdhetsz – Találd meg az utad az Életkalauzzal!

(Ez a könyv már csak e-book formában rendelhető. Telefonon, számítógépen egyaránt kiválóan olvasható.)

Az élet sok nehézséggel és kihívással jár, amelyek könnyen eltéríthetnek az általad kitűzött céloktól és életúttól. Ez a könyv segít neked abban, hogy megtaláld az utad az életben, és megtanulj megbirkózni a nehézségekkel.

A könyvünkben olyan gyakorlatokat és tippeket találsz, amelyek segítenek neked a céljaid meghatározásában, az önbizalmad erősítésében, a stressz kezelésében és az életminőséged javításában. Az életvezetési könyvünk a megértéstől a cselekvésig vezet, és lépésről-lépésre segít téged abban, hogy elérjed az általad kívánt életet.

Ha szeretnéd megváltoztatni az életedet, és olyan életet élni, amely valóban boldoggá tesz, akkor szerezd be az Életkalauzt most. Ne hagyd, hogy az élet elszaladjon melletted, vedd az irányítást és lépj az életedben előre a segítségünkkel!

Ízelítő a témakörökből:

önbizalom, életcél, párkapcsolat, egyedüllét, önbecsülés, kommunikáció, teremtés, lazítás, szorongásoldás, lélek, tudatos felkészülés, életstratégia, problémák kezelése, a mentális erő, határhúzás, a megérzéseink fontossága, döntés, továbblépés

Leírás

Vélemények:

„A barátságos hangvétel miatt számomra olyan volt, mintha egy bizalmas barátom ajánlott volna megoldást a problémámra.

“Tudom, hogy Nelli gondolatai mindig nekem is szólnak, így most is kíváncsian kerestem az üzeneteket benne. Találtam. Nem is egyet. :)”

“Kedves gondoskodás. Ez jutott eszembe, mikor elolvastam a könyvet. Nem okoskodó, nem tolakodó, és az “Életed füzete” baromi jó ötlet volt! Gratulálok Nelli!”

„Kedves, érthető, színesen körülírva.”