4990 Ft

Leírás

A Helló, Élet! kurzus lépésről lépésre vezet téged. Ha eszköztelennek, vagy motiválatlannak érzed magad, akkor itt öntámogató technikákat találsz. A hanganyagok, a munkafüzet, a gyakorlati példák mind érted vannak.

A cél, hogy felismerd az erősségeidet, erősítsd a fejlesztendő területeidet, megismerd és használd az erőforrásaidat, hogy boldogabb életet élj, örülni tudj az élet apróbb dolgainak és megtanulj a jelenben maradva teremteni a jövődet. A hanganyagoknak és a munkafüzetben található gyakorlatoknak köszönhetően magabiztosabb leszel a mindennapokban és emelkedni fog az önbecsülésed is. A napi tervező sorvezetőként szolgál, hogy fókuszálni tudj a nap örömteli megélésében.

 

A tanfolyam után:

magabiztosabb

kiegyensúlyozottabb

tudatosabb

boldogabb leszel.

Témakörök
Önbizalom/Önbecsülés,

Erősségeid / Gátló hiedelmeid / Életcélod, szenvedélyed megtalálása /  Önbizalomerősítő gyakorlatok / Hogyan szokj le az aggódásról? / Napi tervező / Boldogság-gyakorlatok

 

 

A tanfolyam menete:

A vásárlás után kapni fogsz egy emailt, amely minden szükséges linket tartalmaz, hogy elvégezd a kurzust a saját ütemedben, a saját időbeosztásod szerint.

A tanfolyam gyakorlati elemeit a Berkeley Egyetem és a Harvard Egyetem boldogságot kutató professzorai is említik a tanulmányaikban.

 

Pillants bele a Helló, Élet! tanfolyamok világába:

 

Érdekelhetnek még…