1990 Ft

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Tudom, hogy könnyű a kezdeti szerelem szakaszból az eltávolodásig eljutni egy párkapcsolatban, főleg, ha már gyerekek is vannak, és a szülői szerep bedarálja a párokat.  Többszáz pár életébe láttam bele, segítettem nekik, hogy a fásult, eltávolodott, szexmentes, bizalomvesztett kapcsolatban új fejezetet tudjanak nyitni, és elkerüljék a válás megrázó krízisét. 

Talán most elkeseredett vagy, nem látod a kiutat, csalódott vagy amiatt, ami veled, veletek történt, és rendkívül elfáradtál a hónapok vagy évek óta tartó szeretetlenségbe. 

Arra bíztatlak, hogy folytasd a javítási munkát. Ez a könyv egy lehetőség, hogy megkapaszkodj, levegőhöz juss és eszközeid legyenek a változáshoz. 

 

Mit várhatsz a könyvben található gyakorlatoktól?

Neked való ez a könyv?

Ha itt vagy, az azt jelenti, hogy keresel valamit, amitől kevesebb lesz a feszültség, a szorongás az életedben. Amitől közelebb kerülsz a párodhoz, újra erősödni fog a bizalom, és a hit a közös jövőben.  Gyakorlatokat, technikát ahhoz, hogy boldogabb életet élhess. 

Lehet, hogy a hűtlenség utóhatásától szenvedtek, lehet, hogy hónapok óta nem éltek kielégítő szexuális életet, vagy évek óta nem érzed szeretve magad. 

Ez a könyv segít a megértésben, a megbocsátásban, a távolító, közelítő szokások felismerésében. A benne található példák, információk, feladatlapok vezetni fognak téged, titeket, hogy jobb legyen a párkapcsolatotok. 

Segítséget találsz az érzelmek kifejezéséhez, a 269 db mély húrogat pengető kérdés pedig segít, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz, lássátok és figyelni tudjátok egymást.  

A könyv olvasása közben is jöhet már AHA! élmény (rájössz, hogy mi a baj, és mi lesz a megoldás), de ha elolvasod a fejezeteket, nagyobb rálátásod lesz arra, hogy mi történik veled, veletek és hogyan tudsz változtatni rajta. 

Ma vagy a hátralévő életedben a legfiatalabb. Mikor cselekednél, ha nem most?

Mit találsz a könyvben?

  • témakörök: gyereknevelési elvek különbözősége, kommunikáció, megbocsátás, hűtlenség, konfliktuskezelés, önbizalom, szexualitás
  • feladatlapok az aktuális helyzetetek feltérképezéséhez
  • 269 db kérdés, mely közelebb hoz titeket egymáshoz
  • kommunikációs példák a jó és a rossz megoldást mutatva
  • érzelmek kifejezéséhez használható szószedet segítséget
  • gyakorlati módszert a párkapcsolat javításához, amelytől egy jeges kapcsolat is felmelegedhet
  • útmutatót egy megkopott párkapcsolat újraindításához (nem kell lemondanod a boldog kapcsolatról a megrekedés miatt)
  • segítséget a megbocsátáshoz