Így rázd fel a párkapcsolatodat! – e-book

1990 Ft

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Ez a könyv azoknak a pároknak segít, akik szeretnének újra beszélgetni egymással, vagy a felszín helyett mélyebb témaköröket is szeretnének érinteni – lelkizés nélkül. Megismerni egymás vágyait, félelmeit, gondolatait.

A könyvben van önfejlesztő rész, párkapcsolati problémákat boncolgató fejezetek, és közel 300 kérdés (érzések megfogalmazását segítő melléklettel), ami kiváló beszélgetési alap tud lenni számotokra.

A könyvben található kérdések az alábbi témaköröket érintik, könnyed formában:

*párkapcsolat
*vágyak, célok
*anyagiak
*gyereknevelés
*álmok
*szexualitás

Semmi gond, ha nehezen beszélsz az érzéseidről, egy pozitív és egy negatív érzéseket tartalmazó listát is mellékeltem, hogy könnyebben ki tudd fejezni magad.

A párok, akik már kipróbálták a könyvet, minden este egy kérdést felolvastak, sorban haladva, és arra adta meg mindkét fél a saját válaszát. Volt, akiknél eleinte nehezen indult be a beszélgetés, de mivel megtapasztalták, hogy könnyed perceket hoz, egy közös, hasznos esti foglalkozás lett.

De nem csak a megrekedt pároknak segít, hanem a benne használt gyakorlatok segítségével a párok az összetartozásukat is erősíteni tudják. Segít a könyv, hogy jobban ráláss magadra (példát hoz, hogyan térképezd fel magad, a céljaid, a vágyaid, fejlesztendő szokásaidat),  és megtalálhatod benne a te párkapcsolatod működésének tulajdonságait is. A bemutatott példák segítenek látni az ok-okozati összefüggéseket, és utat mutatnak, hogy mit tegyél és mit ne, ha jól akarod érezni magad a párkapcsolatodban.

 

A járvány miatt előállt karantén helyzetre tekintettel, gyártottam egy gyermekeknek szóló kérdéssort is. Ebben kamasz gyerekek voltak segítségemre, úgyhogy úgy tűnik, hogy nálad is be fog válni, és tudtok beszélgetni az otthon ragadt gyerekekkel is. Ez a kérdésor díjmentesen letölthető ITT

 

 

A szerzőről

Párkapcsolati tanácsadóként (egyéni vagy páros formában), életöröm trénerként segítek azoknak a klienseknek, akik szeretnének továbblépni a megrekedésből, a boldogtalanságot okozó helyzetből.

.

Tovább a tanácsadáshoz

Ha szeretnéd, hogy elindulj a változás útján, három módon tudok neked segíteni:

1, Skype/Viber/Messenger online tanácsadás,

2, Helló, Élet! online tanfolyamok – önismeret, párkapcsolat, célok, kommunikáció, relaxáció

3, Könyvek, e-bookok

Itt találsz ingyenes hanganyagokat a témában:

                                                       *****

Te elvégezted már a Helló, Élet! tanfolyamok egyikét? Kattints a képre!