Így rázd fel a párkapcsolatodat!

2990 Ft

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ez a könyv azoknak a pároknak segít, akik szeretnének újra beszélgetni egymással, vagy a felszín helyett mélyebb témaköröket is szeretnének érinteni – lelkizés nélkül. Megismerni egymás vágyait, félelmeit, gondolatait.

A könyvben van önfejlesztő részpárkapcsolati problémákat boncolgató fejezet, és közel 300 kérdés (érzések megfogalmazását segítő melléklettel), ami kiváló beszélgetési alap tud lenni számotokra.

A könyvben található kérdések az alábbi témaköröket érintik, könnyed formában:

*párkapcsolat
*vágyak, célok
*anyagiak
*gyereknevelés
*álmok
*szexualitás

Semmi gond, ha nehezen beszélsz az érzéseidről, egy pozitív és egy negatív érzéseket tartalmazó listát is mellékeltem, hogy könnyebben ki tudd fejezni magad.

A párok, akik már kipróbálták a könyvet, minden este egy kérdést felolvastak, sorban haladva, és arra adta meg mindkét fél a saját válaszát. Volt, akiknél eleinte nehezen indult be a beszélgetés, de mivel megtapasztalták, hogy könnyed perceket hoz, egy közös, hasznos esti foglalkozás lett.

De nem csak a megrekedt pároknak segít, hanem a benne használt gyakorlatok segítségével a párok az összetartozásukat is erősíteni tudják. Segít a könyv, hogy jobban ráláss magadra (példát hoz, hogyan térképezd fel magad, a céljaid, a vágyaid, fejlesztendő szokásaidat),  és megtalálhatod benne a te párkapcsolatod működésének tulajdonságait is. A bemutatott példák segítenek látni az ok-okozati összefüggéseket, és utat mutatnak, hogy mit tegyél és mit ne, ha jól akarod érezni magad a párkapcsolatodban.

 

 

A könyv 138 oldalas, puha borítású.

A szerzőről

Párkapcsolati tanácsadóként (egyéni vagy páros formában), életöröm trénerként segítek azoknak a klienseknek, akik szeretnének továbblépni a megrekedésből, a boldogtalanságot okozó helyzetből.

.

Tovább a tanácsadáshoz

Ha szeretnéd, hogy elindulj a változás útján, három módon tudok neked segíteni:

1, Skype/Viber/Messenger online tanácsadás,

2, Helló, Élet! online tanfolyamok – önismeret, párkapcsolat, célok, kommunikáció, relaxáció

3, Könyvek, e-bookok

Itt találsz ingyenes hanganyagokat a témában:

                                                       *****

Te elvégezted már a Helló, Élet! tanfolyamok egyikét? Kattints a képre!

További információk

Tömeg 230 g