1990 Ft 1490 Ft

188 oldal, puha borítású könyv.

Pörgős sztori, rengeteg levonható tanulsággal.

Leírás

Lehet egy szeretőből jó feleség?
Mi történik, ha a szív helyett az észre hallgatunk?
Miért nehéz egy szerelmi háromszög és mi képes véget vetni a viszonynak?

Ez a könyv egy valós történetet dolgoz fel napló formában. Mona, a fiatal, egyedülálló nő szerelmes lesz a nála idősebb, nős Bertoldba. Tudja, hogy ez a kapcsolat hosszú távon nem fenntartható, mégsem tud parancsolni az érzéseinek, mígnem tragédiák sora veszi kezdetét. A sors kínál számára egy új lehetőséget, megismerkedik Péterrel, de már nem egyszerű a döntés. Mona is, mint bárki más, boldog életet szeretne, de nem tudja, hogy ehhez az eszére vagy a szívére hallgasson…

Részlet a könyvből:

„Az ember életében a szeretők, mint egy betegség: jönnek-mennek. Ha szerencsénk van, egy életre egy szerető jut, az is csak rövid ideig, s aztán ráeszmélünk a számunkra helyes útra és komoly döntést hozunk. Ha még szerencsésebbek vagyunk, akkor bele sem kerülünk ilyen kapcsolatba. Egy éven át voltam szeretője egy 40 éves férfinak, akit megismerkedésünk első pillanatától kezdve szexuálisan vonzónak találtam. Semmi másra nem vágytam kislánykorom óta, minthogy szeressek és szeretve legyek. Ehhez képest nem állok valami jól. Összezavart elmével ácsorgok egy idegen ország buszmegállójában, miközben majd meg vesz az Isten hidege, és igyekszem felfűzni az események szétgurult gyöngysorát.

A bonyodalom tavaly kezdődött egy céges rendezvényen. Akkor még nem gondoltam, hogy Párizsig kell menekülnöm a párom, a szeretőm és a szüleim elől…”

  • Kíváncsi vagy a fordulatos szerelmi történetre?
  • Szeretnél beleolvasni Mona naplójába?
  • Érdekel, hogy milyen feladatokat állít a sors Mona elé, és hogyan küzd meg velük?
  • Jó lenne tudni, hogy ki a titokzatos idegen?

 

Szerzői megjegyzés:

Amikor megírtam ezt a könyvet, sorban jöttek vissza az olvasói visszajelzések:

“Ezt rólam írtad?”

“Akár én is lehetnék Mona!”

“Habár férfi vagyok, de teljesen átérzem a főhősnő vívódását, és megértem a döntéseit.”

További információk

Tömeg 230 g