Páros tanácsadás

Kategória: Címke:

Leírás

A Te kapcsolatod is javításra szorul?

Szenvedtek a konfliktusoktól?

Szeretnél a párodtól több ölelést, és sok építő jellegű, támogató beszélgetést?

Szeretnéd tudni, hogyan fogj a kapcsolat javításához?

Szeretnéd szépen lezárni a kapcsolatodat?

Ki ne emlékezne arra, hogy milyen érzések kerítik hatalmába az embert egy új kapcsolat kialakulásakor. Egy elkapott pillantás, egy kedves mosoly, egy váratlan üzenet, egy gyengéd simogatás képes egyetlen perc alatt megforgatni körülöttünk a világot. Gyomrunkban apró pillangók repdesnek, mosolyra húzódik az ajkunk és pár méterrel a föld felett lebegünk. Odafigyelünk, előzékenyek vagyunk a másikkal. Könnyedén és minden erőfeszítés nélkül lessük a szerelmünk kívánságát. Eddig ismerős ugye?

A mesék általában ott érnek véget, hogy a jutalmáért megharcolt királyfi és a szépséges királykisasszony összeházasodnak. De mi van utána?

Jönnek a dolgos hétköznapok, a szerelem lendülete alábbhagy, az apró figyelmességek elkopnak. Megszületnek a gyerekek, az addigi napi rutin felborul, a szerepek bővülnek. A férfi és a nő felvesz még egy feladatot, apa és anya is lesz belőle. A szabályok, a használati útmutató, ami eddig érvényes volt, most már egyre kevésbé működik.

Viták, idegesítő szokások, megbántások jönnek be a kapcsolatba, amit jobb a békesség alapon nem bolygatnak meg. A sérelmek elmélyülnek és ennek hatására elindul a kapcsolat a lejtőn.

De olyan szép volt minden régen!

Igen, akkor még nem esett a pár nehezére működtetni, hiszen a szerelem ereje vitte magával, de ha a szerelem elmúlásával nem érkezik új útmutató a fiatal párhoz, akkor a sorozatos rossz válaszreakció elhidegülést, kölcsönös érdektelenséget hoz a biztonságot adó tisztelet és szeretet helyett.

Vissza lehet hozni a régi szép időket?

Azokat nem, de jó hír, hogy amennyiben tudatosan elkezd egy pár dolgozni a házasságukon, akkor egy csodálatos folytatásban lehet részük. Kevés reménytelen eset van. De a boldogságért dolgozni kell, épp úgy, mint egy ház felépítésekor. Nem elég csak az építkezés elején odafigyelni, vagy csak egy-egy részfeladatban teljesíteni, mert akkor a ház előbb-utóbb összeomlik. Mindvégig gondoskodni kell az állagáról.

Így van a házasságban is. Minden nap tennünk kell azért, hogy örömteli, szeretetteljes párkapcsolatunk legyen.

Miben tud segíteni egy házassági tanácsadó, párkapcsolati mediátor?

  • segít megtalálni és megbeszélni a konfliktus valódi forrását,
  • segít megismerni a másik igényét,
  • támogatja a kölcsönös tiszteletet, megértést,
  • segít oldani a félelmet, a szorongást,
  • erősít a bizalmon,
  • megismerteti a féltékenység okát, és segít a kezelésében,
  • útmutatót ad a pénzügy, gyermeknevelés és a szexualitás terén,
  • segít a házasság újraépítésében.

Ha szeretnéd rendbe tenni a párkapcsolatod és kész vagy tenni is érte, akkor szeretettel várlak Titeket.

Ha most még egyedül törekszel a kapcsolat helyreállítására, ne csüggedj, már az is fél siker, ha TE dolgozol rajta. Ha TE változol, a kapcsolat is változik.

 Jelentkezz és tedd rendbe az életedet, a  párkapcsolatodat! Megérdemled.

A párterápiás foglalkozások esetén természetesen a legoptimálisabb, ha a pár mindkét tagja el tud jönni, de már az is lépés a siker felé vezető úton, ha a változást akaró fél elkezd dolgozni a kapcsolatukért.

Legyen a mai nap a boldog kapcsolatod első napja!

E-mailen lehet bejelentkezni, kérlek a bemutatkozáson kívül írd meg pár mondatban, hogy mi a probléma a kapcsolatodban.  E-mail cím: info@boldognaklenni.hu

Az Iránytű a Pároknak program 8-10 alkalomból áll. Egy foglalkozás 1,5 órás. A folyamat során lépésről – lépésre, a megadott modulok alapján dolgozza át magát a pár a harag és/vagy közöny állapotából a békés együttműködés állapotába.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Páros tanácsadás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Páros tanácsadás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.