Tanácsadás külföldön dolgozóknak

Leírás

Önbizalom-erősítő, önérvényesítő kommunikációra tanító, és párkapcsolat-javító tanácsadás indult a külföldön élő magyarok számára. A tanácsadás Skype segítségével történik (kényelmesen, rugalmasan, otthonról).

A külföldi munkavállalóknál gyakori probléma, hogy egy idő után nem tudnak kommunikálni az otthon maradt párjukkal, vagy a közös kiköltözés megviseli a házasságukat, szétforgácsolódnak a mindennapokban.

De nem csak a külföldön szerencsét próbáló családok számára nehéz az újrakezdés időszaka, hanem azok számára is, akik egyedül vannak az új, ismeretlen élethelyzetben. A külföldre költözés, az idegen szokások elsajátítása, a munkahelyen is kivívandó megbecsülés mind feladatként állnak előttük.

Dolgoztam olyan magyar emberekkel, akik külföldön vállaltak munkát egy szebb élet reményében. Hátrahagyva a családot, gyerekeket, ismerősöket, barátokat. Ők ezeket a problémákat fogalmazták meg:

„Nem ért meg a párom. Ha Skypolunk, látom, hogy unja magát, nem sok közös témát találunk.”
“Mindenki azt mondja, hogy milyen jó nekem, mert kiköltöztem, ám én sokkal bizonytalanabb vagyok itt. De nem akarok megfutamodni.”
„Fásult és magányos vagyok.”
„Nem tudok örülni semminek.”
„Nem merem, és nem tudom kifejezni azt, amit szeretnék.”
„Nem tudom, hogyan kell kiállni magamért.”
„Nem tudom, hogyan keressek számomra megfelelő munkát.”
“Nincsenek barátaim, nehezen barátkozom az új városban.”
„Vannak céljaim, de nem tudom, hogyan motiváljam magam.”
„Szeretnék igazán boldog lenni.”

Ha a fenti állításoknak legalább az egyike jellemző rád, akkor itt az ideje, hogy megismerd azokat a módszereket és technikákat, melyeket a Berkeley Egyetem professzorai is ajánlanak az életöröm megéléséért.

Segítek, hogy olyan szemlélettel élj, olyan kommunikációs, önbizalom-erősítő és párkapcsolat-javító módszereket, technikákat ismerj meg, ami a kiegyensúlyozott, örömteli élettel jutalmaz meg Téged.

Belegondoltál már abba, hogy a hátralévő életedben ma vagy a legfiatalabb?

Amennyiben az ismeretségi körödben tudsz valakiről, aki szeretné rendbe tenni az életét, de nem tudja, hol kezdje, ajánld neki ezt a szolgáltatást!

Bejelentkezés, érdeklődés:  info@boldognaklenni.hu 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanácsadás külföldön dolgozóknak” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő + hat =

Érdekelhetnek még…


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanácsadás külföldön dolgozóknak” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 5 =