Barion Pixel
Skype

nellilaskai

E-mail

info@boldognaklenni.hu

A narancsbőr jelenség sok nő számára ismerős, és egyre többen vállalják is a testük formáját mások előtt. Nagyon jó húzásnak tartom, hogy már olyan ismert emberek is felvállalják a saját testüket úgy, ahogy van, akik jelentős befolyással vannak az őket követő nőkre. Ilyen például Serena Williams is.

Vannak barátaim, akik esküsznek a gyógynövények természetes erejére, és azok használatával tartják karban a testüket, ami lehet, hogy nem most, de később, az idő előrehaladtával biztosan meg fogja hálálni a törődést, így én sem álltam ellen, hogy 21 féle természetes anyagot tartalmazó, alakformáló készítményt használjak.

Noha nem lett Serena Williamshez hasonlóan izmos lábam tőle, mert hogy nem is ezt ígérték, de az igaz, hogy bársonyosabb a bőröm tőle, és érezhetően hidratáltabb.

Számomra a narancsbőr nem probléma, de tudom, hogy a kötőszöveteknek (és a körfogatomnak) jót tesz, ha kezelésbe veszem őket. A Wise Tree Naturals krémjét próbáltam ki, és bár nem tűnt el a narancsbőröm maradéktalanul egyelőre, de a kezelés jót tett a bőrömnek. A krém illata nem igazán parfümös, hiszen egy natúr termékről beszélünk, de könnyen megszokható. A benne található gyógynövények színesek, ezért amíg nem szívódik be a krém, addig nyomot hagy a ruhán, ezt érdemes bekalkulálni a használatakor.

Nem csak krémekkel, de a táplálkozási szokásaink megváltoztatásával is segíthetjük a narancsbőrünk mérséklését, hiszen a kialakulási okok között fellelhető a cukros táplálkozás, a rendszeres testmozgás hiánya is.

Itt szakértőbb leírást olvashatsz róla, és kérdezz-felelek rovatot is találsz.

 

 

A másik termék, amit tesztelek, az a 28+ arckrém.

Emlékszem, hogy mennyire megdöbbentem, amikor a húszas éveim elején ajándékba kaptam egy arckrémet. Nahát! Ennyire ráncosodnék? De aztán átálltam egy másik megközelítésre, és hálás voltam, hogy valaki törődött azzal, hogy majd évekkel később jobb legyen a bőröm állaga, és kinézete.

Ez a krém, amit most használok, mérsékli a ráncokat a papír szerint, és egyébként tényleg kapok bókokat a bőrömre. Fokozza a bőr rugalmasságát, antioxidáns tartalmú, vitaminokat juttat a bőrbe. Nekem, mint felhasználónak az számított, hogy természetes anyagokból legyen és jót tegyen a bőrömnek (elég kajáláskor bevinni a megkerülhetetlen mesterségesen előállított egészségtelen alkotóelemeket, nem?) . De.

 

A krém illata szintén nem parfümös, egy natúr illatvilág, de szerintem ez egyáltalán nem baj, hanem épp ellenkezőleg, ez is csak megerősíti a gyógynövényes termék használatához illő életérzést. A nyaraláskor leégett bőrt is jól regenerálta.

Itt szakértőbb leírást olvashatsz róla,  és kérdezz-felelek rovatot is találsz.

 

 

Ajánlott cikkek